Horoscop 12 aprilie, cu Neti Sandu. Ce zodie primește o sumă mare de bani

Horoscop 12 aprilie, cu Neti Sandu. Ce zodie primește o sumă mare de bani
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 12 aprilie 2022 aduce vești bune pentru toate zodiile.

BERBEC

O să treceți în revistă niște oferte și poate vă găsiți printre ele ceva de lucru, o colaborare sau un job permanent. V-ați propus multe lucruri și o să le dați de capăt c-aveți energie, vă plac și provocările și o să-ncepeți proiecte noi că e cazul să vă restartați.

TAUR

Poate plecați pe undeva și se poate și cu ceva probleme de serviciu și să luați și o gură de aer, să vă deconectați un pic.  Voi o să dați drumul proiectelor noi că ați așteptat un moment prielnic și o să vă bucurați de susținere din partea unor oameni care vă apreciază.

GEMENI

Se poate să primiți o finanțare și să vă continuați proiectul în care-ați investit timp și bani. Poate vă luați bilete de tren, avion, de cazare, să petreceți câteva zile de concediu pe undeva la odihnă, fie de Paște, fie de 1 Mai, în funcție și de programul celorlalți.

RAC

Poate vi se oferă șansa de a intra într-un parteneriat de afaceri și o să vedeți dacă rezonați cu acea echipă. Vă intră banii, poate-aveți multe de cumpărat și-o s-aveți cu ce, că ați așteptat o infuzie de capital ca să luați tot ce vă trebuie pentru sărbătorile pascale.

LEU

Vi se dă ceva nou de lucru la serviciu și o să faceți față cu brio, provocărilor că vreți, într-adevăr, să vă consolidați statutul. Poate faceți o mișcare inteligentă cu banii din cont și o s-aveți cu ce să plecați pe undeva în perioada sărbătorilor ca să rupeți rutina.

FECIOARĂ

Relația de cuplu avansează cu pași repezi spre o căsătorie și o să vă interesați de toate detaliile referitoare la eveniment. O reușită - semnați un contract, vă integrați într-o echip că asă vă puneți în valoare niște calități și să luați și bani, că mai e puțin până la Paște și sunt multe cheltuieli.

BALANȚĂ

O să mai luați câte ceva prin casă, niște obiecte de mobilier, decorațiuni interioare sau aparatură de uz casnic. O să interacționați cu niște oameni de afaceri ca să vă sporiți veniturile că nu v-ajung banii pentru toate lucrurile, mai ales acum de sărbători, se vede.

SCORPION

Poate vă luați pe cineva să vă reprezinte, să facă lobby pentru voi ca să vină și câștigurile, să se vadă pentru ce-ați muncit. Voi o să dați zor să lichidați problemele vechi ca să luați startul într-o nouă aventură profesională și-o s-aveți parte de câștiguri - materiale și sufletești.

SĂGETĂTOR

Se poate s-aveți de dat un examen, poate fi o probă practică și o să vă descurcați fără probleme. Aveți cam multe pe ordinea de zi și o să vreți să le rezolvați pe toate că nu vă plac restanțele, voi sunteți prompți în replică.

CAPRICORN

Se poate să reziliați un contract și să vă apucați de altceva din care să câștigați bani în mod constant. Poate o să vă apucați de un sport ca să vă dezmorțiți, să aveți siluetă, să fiți în formă, că v-ați propus o relansare, să vă reinventați.

VĂRSĂTOR

E posibil să continuați negocierile pentru o afacere și să mai amânați răspunsul că nu știți ce să faceți-încă. Apar cheltuieli mari - poate vă ocupați de casă, faceți nistșe reparații, reamenajări, ori mașina trebuie dusă în servis, dacă nu cumva trebuie să vă luați alta.

PEȘTI

O să vă-ngrijiți și mai mult de felul în care arătați, veți face niște schimbări ca să dați refresh cu totul îmbrăcăminte, coafura. Se rezolvă niște probleme cu actele și o să vă croiți un drum de succes pe scara socială, că e momentul vostru de afirmare cu marele benefic în zodia voastră.

sursă: Știrile ProTv

Comenteaza