Horoscop 11 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Ce zodie își găsește sufletul pereche

Horoscop 11 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Ce zodie își găsește sufletul pereche

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 11 octombrie 2023 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

BALANŢA
E momentul să vă reinventaţi c-aveţi suficiente resurse pe care să le scoateţi la suprafaţă, să începeţi lucruri noi care să vă pună în valoare. O să faceţi nişte achiziţii pe care vi le doreaţi de multă vreme şi-acum dispuneţi de banii necesari, că pân-acum n-aveaţi.

SCORPION
Aveţi voi nişte frământări interioare care se vor acutiza în perioada asta, dar o să aflaţi şi cum să vă eliberaţi de toate acele tensiuni, ca să fiţi fericiţi. Apare cineva care se insinuează, frumos, în viaţa voastră şi o să vă simţiţi în al nouălea cer, dacă şi voi sunteţi în căutarea iubirii.

SĂGETĂTOR
E un grup care vă asimilează ca să aveţi preocupări comune, că sunt lucruri de care sunteţi cu toţii interesaţi şi o să vă destindeţi, o să fiţi în mare formă. O să faceţi noi cunoştinţe pe-acolo pe unde veţi ajunge la vreo întrunire amicală şi o să ieşiţi mai des pe la mondenităţi.

CAPRICORN
Se rezolvă probleme mai vechi şi o să primiţi banii care vi se cuvin, o să vă bucuraţi de nişte avantaje pe care or să vi le acorde abia acum şefii Se poate să primiţi o numire în funcţie, chiar şi fără concurs, c-au ajuns şefii la concluzia că meritaţi toate laudele.

VĂRSĂTOR
E rost de plecat pe undeva, poate primiţi o invitaţie să le faceţi o vizită în weekend, unor prieteni, poate şi peste graniţă. Vi se deschide apetitul pentru studiu, o să vă asiguraţi că e fix ce vă place şi vă înscrieţi la nişte cursuri, ca să căpătaţi o specializare.

PEŞTI
Vizita cuiva o să v-aducă veşti bune, inspiraţie şi o să porniţi, poate, pe același drum, c-o fi vorba despre o relaţie de cuplu. Or să se adune bani în cont şi o să vă faceţi nişte socoteli ca să vedeţi dacă v-ajung pentru lucrurile care vă plac.

BERBEC
Lumea vă caută, puteţi consolida nişte relaţii, să cunoaşteţi şi lume nouă şi să negociaţi un contract măcar aşa, verbal şi în scurt timp să-l puneţi pe hârtie. E cineva care-şi face curaj să vă abordeze şi o să vă lăsaţi furaţi de vraja şi poate-o să iasă o poveste de dragoste.

TAUR
E de lucru, încă o perioadă, o să fie, o să vedeţi, cu satisfacţie şi profesională, dar şi financiară, cu promisiuni de proiecte noi. O să vă mai ocupaţi şi de casă să vă luaţi mobilă, aparatură, poate va şi mutaţi.

GEMENI
O să vă găsiţi şi voi perechea de suflet şi o să prindeţi curaj să porniţi într-o călătorie spirituală, alături de fiinţa pe care o iubiţi. O să fie cineva care o să descopere ce calităţi deosebite aveţi şi să le şi puneţi în practică.

RAC
Poate faceţi comandă online pentru diverse lucruri de casă, ori daţi o raită pe la magazine să alegeţi direct de la faţa locului, pentru siguranţă. O să vă bucuraţi de nişte câştiguri, poate sunt nişte sume de bani pe care le-aţi revendicat mai demult şi abia acum ajung şi la voi.

LEU
Se pare că vă invită cineva pentru o zi, două prin ţară, pe undeva şi o să vă duceţi la sfârşit de săptămânaădacă n-o să fiţi prinşi cu altele. O s-aveţi succes la şcoală, la interviuri, în sfera comunicării, e undă verde şi-o s-aveţi ceva de transmis unui public anume.

FECIOARĂ
Vă puteţi bucura de un plus de prestigiu, la slujbă, în societate şi o să vă mobilizaţi şi mai mult să vă extindeţi aria de influenţă, ca să vă asiguraţi serviciu permanent. O să vă asociaţi cu nişte oameni care vor munci la fel de mult ca şi voi şi veţi pune piatra de temelie la un nou proiect de succes.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza