Horoscop 11 noiembrie 2022, cu Neti Sandu. Care dintre zodii se îndrăgostește pe loc astăzi

Horoscop 11 noiembrie 2022, cu Neti Sandu. Care dintre zodii se îndrăgostește pe loc astăzi

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 11 noiembrie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea zodiilor.

SCORPION
E posibil să apară niște divergențe de opinie între voi și șefi, sau poate cu părinții aveți niște neînțelegeri care vă dau bătăi de cap.  Se poate să cheltuiți niște bani cu mașina, pe care trebuie să o duceți la reparat, ca să aveți cu ce pleca la plimbare. Dorințele se împlinesc, totul e să formulați clar, să se înțeleagă că potențialul e uriaș. Îndrăzniți!

SĂGETĂTOR
O sa va întâlniți cu niște oameni care vor sa lucrați împreună și să mai câștigați niște bani, că munca va fi plătită. Vă gândiți până luni să vedeți ce alegeți. O să dați zor să vă achitați de obligațiile de serviciu, ca să vă puteți întâlni cu prietenii după program, să plecați pe undeva.  Vă organizați într-un grup, ca să atacați un obiectiv îndrăzneț, să vă bucurați de succes.

CAPRICORN
E posibil să luați niște bani, dar să extrageți și din contul de rezervă, ca să achitați niște datorii. Pot fi plăți obligatorii și să evitați restanțele. Se poate sa începeți niște cursuri la care aspirați de mai multă vreme și o să vă placă atmosfera de acolo, pregătiți și banii. Se anunță o reușită în sfera actelor, o să legalizați o situație și veți face progrese pe mai multe planuri.

VĂRSĂTOR
Vin ceva bani dintr-un rest de undeva și o să vă luați lucruri utile pentru casă și o să le cumpărați și copiilor ce le-ați promis, fie și o excursie într-un parc de agrement. Poate va trebui să dați dovadă de mai multă răbdare și înțelegere față de partenerul de cuplu, ca să detensionați atmosfera din relație. O sa primiți cel puțin o ofertă de colaborare și e de luat în serios, mai ales dacă aveți vreun gând cu jobul.

PEȘTI
Poate aveți musafiri, numai dacă nu plecați din localitate, că ați vrea să mai schimbați peisajul, să combateți rutina, depresia, să fiți și voi fresh de luni încolo. Se poate să vă facă o surpriză ființa iubită și să vă ia într-o plimbare într-o stațiune de agrement și să rămâneți și mâine. Se va regla relația cu partenerul de cuplu și o să vă gânditi și la căsătorie, dacă n-ați făcut pasul.

BERBEC
Se rezolvă o problemă cu banca și o să vă bucurați că aveți cu ce sa ieșiți la distracție și sa scapati de stres, să uitați de datorii, să vă revigorați. Sănătatea să fie ținută sub observație că să nu se acutizeze vreun aspect, să fiți sănătoși tun. O să vă luptați să vă recuperați banii împrumutați sau pe care nu i-ați primit și să vă echilibrați financiar.

TAUR
Se poate să luați acei bani pe care trebuia să-i luați mai demult și să aveți de buzunar, să faceți aprovizionarea ca să-i puteți invita pe prieteni pe la voi. O să vă consultați cu niște parteneri de afaceri ca să stabiliți niște reguli de funcționare, dacă veți colabora. Sunt oameni care vor să lucrați împreună și o să va gândiți, serios la ofertă, ca să nu vă supuneți unor riscuri.

GEMENI
O să fie solicitant la serviciu în perioada asta și cel mai bine să vă luați o porție de odihnă, sa plecați la munte, sau altundeva dacă aveți unde, sa va deconectati. Apare cineva în peisajul sentimental și poate o să fiți interesați de această persoană, dacă nu aveți partener de viata. Sunt șanse de bani și poate se va găsi o finanțare ca să duceți la bun sfârșit proiectele la care lucrați.

RAC
Ați putea face rost de bani din altceva, decât de la serviciul propriu-zis și o sa luați diverse, atât pentru casă, cât și pentru ai voștri ,ca sunt cerințe de tot felul. O să primiți un răspuns de la cineva în care v-ați pus mari speranțe că o să vă facă fericiți și o să știți încotro. O să puteți întâlni și voi pe cineva care e întruchiparea idealului vostru în materie de partener de cuplu și o să vă îndrăgostiți.

LEU
Se poate să depuneți eforturi suplimentare la slujbă ca să încheiați proiectul până la sfârșitul anului, să vă luați banii și să rămână loc pentru un nou proiect. Poate faceți niște achiziții serioase pentru casă, le-oți fi promis alor voștri că le împliniți niște dorințe și scoateți banii de la pușculiță. O să vă ocupați de casă, mai investiți niște bani și o să vă dozați cheltuielile să vă ajungă și pentru distracție.

 FECIOARĂ
E momentul să faceți niște schimbări majore în viața voastră și să vă duceți la alt serviciu, sau să lucrați în particular, să aveți o colaborare. Sfera partenerială e activată și va reglați relația cu partenerul de cuplu, dispar disensiunile și vă puteți și căsători. Aveți treabă până peste cap, dar o să vă bucurați și de un strop de respiro ca să nu ajungeți la epuizare.

BALANȚĂ
Le puteți cere șefilor niște bani în plus, ori alte avantaje, și dacă nu primiți nimic, poate dați curs unei oferte de lucru și porniți pe un alt drum. O relație sentimentală încă mai poate fi salvată și o să vă străduiți să-i lăsați libertate de exprimare partenerului. O să recuperați acei bani care n-au ajuns când trebuia și să faceți cheltuielile acelea care nu mai suportă amânare.

Comenteaza