HOROSCOP 11 mai. Ce zodie o să aibă conflicte în casă

HOROSCOP 11 mai. Ce zodie o să aibă conflicte în casă

Neti Sandu a prezentat horoscopul pentru astăzi, 11 mai. Ce spune astroloaga despre fiecare zodie în parte. 

Berbec
Poate reușești să aduci liniștea în spațiul domestic, să rezolvi tensiunile și conflictele, pentru că te-au epuizat emoțional.

Taur
Este posibil să dai drumul unor proiecte noi și să găsești finanțare și susținere logistică din partea unor persoane pe care le cunoști.

Gemeni
Ai de dat niște examene, de prezentat diverse lucrări, astfel încât să obții un titlu, să definitivezi un statut.

Rac
Sunt șanse să te asociezi cu niște parteneri de afaceri și să lucrezi la ceva în paralele cu jobul, lucru care te va suprasolicita.

 
Leu
Este ceva care te neliniștește în legătură cu starea de sănătate, așa că este momentul să faci un control și să verifici care este problema.

Fecioară
Poate alegi să te perfecți0nezi în alt domeniu, așa că studiezi o altă disciplină, sau ai de dat examene, ca să se încheie situația la sfârșit de an școlar.

 
Balanță
Un grup vrea să desfășurați activități comune și o să vezi dacă ai suficient timp și chef pentru asta, ca să faci ceva plăcut de calitate.

Scorpion
Se rezolvă o problemă în viața sentimentală și vor fi restabilite liniștea și pacea în cuplu, că aveai mare nevoie de asta.

Săgetător
Se poată să apară o anumită persoană care să-ți inspire dragoste adevărată și să te implici într-o relație, să vezi dacă sentimentele sunt reale.

Capricorn
S-ar putea să iei o decizie împreună cu persoana iubită iși să treceți mai departe, să faceți planuri de nuntă.

Vărsător
Îți descoperi noi aptitudini, care pot fi puse într-o formă de prezentare, ca să te ajute în viața socială.

Pești
Te pui de acord cu rudele în legătură cu un eveniment care va avea loc cât mai curând, mai ales că e nevoie de contribuția tuturor.
 

 

Comenteaza