Horoscop 11 iunie, cu Neti Sandu. Ce zodie va da o lovitura în afaceri astăzi

Horoscop 11 iunie, cu Neti Sandu. Ce zodie va da o lovitura în afaceri astăzi
| Foto: Stirile Pro Tv

Neti Sandu spune că ziua aceasta ne va aduce limpezire. O să ştim ce să spunem şi ce să facem ca să ne meargă bine din toate punctele de vedere. 

BERBEC
Poate amenajaţi frumos grădina, terasa, balconul ca să aveţi un view atrăgător, mai ales dacă lucraţi mult de-acasă. Din banii strânşi aţi putea rezerva câteva zile la un hotel într-o staţiune de agrement şi s scăpaţi de griji, să luaţi o gură de oxigen.

TAUR
Aţi putea pleca într-o drumeţie azi, mâine, ca să vă dezmorţiţi, îi luaţi şi pe copii ca să fie toată familia în păr. Sunt şanse să recuperați bani, poate de pe urma unui proces, ori vă-napoiază cineva banii pe care i-aţi împrumutat cu mai mult timp în urmă.

GEMENI
Se poate să faceţi nişte achiziţii c-or fi nişte oportunităţi deloc de neglijat şi o să vă bucuraţi de diverse mărunţişuri. E posibil să luaţi bani şi să daţi drumul proiectelor noi, dac-aţi încheiat toate socotelile, ca să vă reinventaţi, că oricum aveţi multe de spus.

RAC
Vă pregătiţi de un eveniment, poate fi doar în familie, dar pe care o să-l trataţi cu toată dragostea. Vă vin idei ingenioase cu care să daţi lovitura în afaceri, şi-o să câştigaţi mai mulţi bani, c-aveţi atâtea de cumpărat, de achitat rate, facturi.

LEU
Vin bani din surse colaterale şi o să aveţi pentru toate cheltuielile, mai multe decât de obicei. Voi sunteţi pe punctul de a face o cotitură în cariera şi să vă etalaţi toate calităţile, pentru că aspiraţi la un titlu, o funcţie.

FECIOARĂ
Poate-ați dat de o destinaţie de vacanţă, la un preţ convenabil şi o să faceţi un efort financiar să-i duceţi pe ai voştri la odihnă. O să se vadă clar cât aţi muncit şi or să vă aprecieze şefii, poate vă au în vedere la următorul proiect de anvergură, care va fi bănos.

BALANŢA
Se poate să autentificaţi nişte acte, să reînnoiţi buletin, paşaport, să verificaţi cardurile să fie totul în regulă. Vi se fac oferte de lucru şi o să vă orientaţi spre una care să vă placă şi să v-aducă mai mulţi bani decât altele că aveţi de unde alege.

SCORPION
O să daţi de o companie agreabilă, pe măsura voastră, cu care să plecaţi într-o excursie de o zi, două la un munte, o mare. Poate abia acum vi se aprobă un credit bancar, ori amânarea unei rate, ştergerea unei datorii - în cine ştie ce condiţii - sau să cumpăraţi ieftin ceva scump.

SĂGETĂTOR
Vă daţi întâlnire cu cineva care vrea să vă scoată la o plimbare mai departe de casă şi să vă întoarceţi mâine seară. Încep să se aşeze lucrurile în plan financiar pentru că vin banii pe care i-aţi tot revendicat şi o să vă luaţi mare parte din lucrurile de care-aveti nevoie.

CAPRICORN
Se poate să vă găsiţi un colaborator care să ţină pasul cu voi şi să rezolvaţi şi multe alte proiecte noi. Poate veţi găsi mai uşor drumul către inima partenerului de suflet, c-aţi învăţat să spuneţi ce vă place şi ce nu, şi o să ajungeţi şi la căsătorie

VĂRSĂTOR
E în pregătire un botez, sau o fi ziua de naştere a unui copilaş şi-l sărbătoriţi în familie, în cadru restrâns. Se poate să apară cineva în peisajul sentimental şi să vă lăsaţi luaţi de val, dacă era pustiu în viaţa voastră şi să-ncepeti să construiţi o relaţie.

PEŞTI
Poate staţi la o vorbă cu cineva care dispăruse o vreme din viaţa voastră şi aţi putea continua fără problem relaţia. O să vă redescoperiţi plăcerea de a practică un sport, şu e un hobby care vă acaparează şi o să reuşiţi să vă destindeţi zilele - astea.

 

Comenteaza