Horoscop 10 septembrie, cu Neti Sandu. O zodie, în căutarea sufletului pereche, va avea parte de o nouă idilă

Horoscop 10 septembrie, cu Neti Sandu. O zodie, în căutarea sufletului pereche, va avea parte de o nouă idilă
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul pentru 10 septembrie 2021, cu Neti Sandu spune că e momentul să ne mai şi relaxăm! Vibraţia zilei este 1 

FECIOARĂ
 
Poate vi se măreşte salariul, sau vin sume de bani din particular şi să vă mai echilibraţi, din punct de vedere financiar. E multă treabă de făcut, dar se văd şi rezultatele, apar şi banii, lucurile merg pe bandă rulantă la voi şi nu e puţin lucru.

BALANŢĂ
 
E posibil să recuperaţi nişte bani şi să vă deplasaţi spre o zonă de agrement ca să scăpaţi de oboseală. E un moment bun să vă relaxaţi, poate plecaţi de azi într-o excursie şi se poate să fie şi un eveniment festiv la care veţi ajunge.

SCORPION
 
Prezenţa cuiva o să v-aducă o stare de spirit mult mai bună şi poate o să vă petreceţi week-end-ul împreună. O să vă-ngrijiți şi de voi, găsiţi o formă de relaxare, vă duceţi şi la shoping ca să vă-mbunătățiți look-ul, faceţi şi puţin sport, o dietă, dar nu drastică.

SĂGETĂTOR
 
E o răscolire sufletească de dor, sau de părere de rău că n-aţi fost mai toleranţi faţă de cineva anume.Vi se oferă posibilitatea să revedeţi nişte prieteni, sau locuri încărcate de amintiri şi o să daţi o fugă pe undeva prin ţară, ca să vă-ncărcați bateriile.

CAPRICORN
 
Se poate să vă faceţi singuri reclamă ca să vindeţi ce-aţi produs, dacă n-aveţi pe cineva care să facă lobby pentru voi, ca să câştigaţi banii. Strângem rândurile şi poate lucraţi cu nişte oameni talentaţi şi muncitori la ceva care o să vă aducă bani şi relaţii de afaceri.

 
VĂRSĂTOR
 
Poate primiţi o invitaţie la un spectacol, e un eveniment care să vă aducă şi pe voi în centrul atenţiei. O să ieşiţi în lume, c-aveţi nevoie de socializare, să mai strângeţi relaţiile cu cei din grupul vostru şi să schimbaţi idei, să faceţi strategii.

PEŞTI
 
E posibil să-ntâlniţi la o serată, undeva, la un eveniment monden pe cineva care să vi se potrivească, aşa, ca fel de a fi. Or să curgă invitaţiile de la prieteni, rude, să vă duceţi în vizită la ei, posibil şi-n alt oraş, poate ajungeţi pe la munte, ori pe la malul mării.

BERBEC
 
Se poate rezolva o problemă contractuală dacă aţi căzut deja, la o înţelegere cu angajatorul, dacă mai amânaţi - week-end-ul e un bun sfătuitor. Cineva de care v-a fost dor apare şi poate va scoate în oraş, iar dacă se înfiripase o relaţie sentimentală ea poate avansa, că e compatibilitate.

TAUR
 
O nouă idilă la orizont pentru cei în căutarea perechii de suflet şi să vă meargă şi bine în relaţie. E posibil să daţi de un proiect incitant, la serviciu şi care să vă ofere posibilitatea să cereţi o mărire de salariu că va fi contextul de aşa natură încât să vă puteţi permite.

GEMENI
 
Poate aflaţi o veste bună despre cineva din familia lărgită care va avea un copil şi trageţi un chef pe cinste! O să vă găsiţi ceva de lucru în particular, poate fi un hobby, dar poate fi şi o muncă de pe urma căreia să faceţi rost de bani, măcar pe o perioadă de câteva luni.

RAC
 
Poate-i chemaţi pe la voi pe fraţi, pe surori c-aveţi vreo veste bună de împărtăşit, la un suc, o cafea. Aţi putea pleca într-o excursie şi să le faceţi o bucurie celor mici, c-or să înceapă şcoala şi gata cu distracţia, e de profitat, acum, cât încă mai sunt în vacanţă.

LEU
 
Aţi putea pleca într-o drumeţie, măcar, dacă nu într-o excursie, în vacanţă, să vă schimbaţi mood-ul, s-aveţi alt vibe. Aţi putea urgenta formalităţile de încasat bani, sau să reactualizaţi nişte acte ca să puteţi intra de luni în linie dreaptă cu toate treburile pentru care aveţi nevoie de permisiuni

sursă: știrile pro tv

Comenteaza