Horoscop 10 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care își va găsi un alt job

Horoscop 10 octombrie 2023, cu Neti Sandu. Zodia care își va găsi un alt job
| Foto: stirileprotv.ro

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 10 octombrie 2023 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

BALANŢA
Întrevedere cu cineva care vrea să lucraţi împreună şi o să vă bucuraţi de o contribuţie serioasă din partea acestei persoane şi o să fie un câştig de ambele părţi.Vă scoate cineva la cafea că sunt probleme sufleteşti de discutat şi poate oferiţi un sfat, o alinare cuiva.

SCORPION
O să primiţi un semn de atenţie, de recunoştinţă din partea cuiva care vrea să petreceţi mai mult timp împreună şi să vă mai rupeţi de stresul de la muncă. E o răscolire sufletească şi poate staţi de vorbă, vedeţi cine, cu ce a greşit şi încercați să îndreptaţi situaţia.

SĂGETĂTOR
Poate să fie mult de lucru la serviciu, dar fie de acolo, fie din particular vin nişte bani şi poate chiar mai mult de-atât - o recompensă, un premiu.Poate mai aveţi 2, 3 zile de concediu şi plecaţi pe undeva să vă aerisiţi, c-aţi avut multe pe cap în ultima vreme.

CAPRICORN
La voi noutăţi - apar oferte de lucru, vor fi bani şi din afacerile particulare c-o să lucraţi într-o combinaţie parteneriala avantajoasă. Se poate să revină cineva care nu v-a uitat şi dacă mai există iubire să continuaţi relaţia

VĂRSĂTOR
O să puteţi semna un contract şi să încheiaţi cu brio o situaţie ca v-aţi străduit din răsputeri să-i daţi de capăt, c-au tot fost piedici. O să faceţi un bilanţ financiar şi o să ieşiţi pe plus, c-or să mai intre și alţi bani, pe lângă salariu.

PEŞTI
Se poate să mai daţi curs unor colaborări, sau măcar una o să v-aducă bani în plus la bugetul familiei şi o să fie un confort financiar. O problemă de sănătate începe să deranjeze şi dacă nici acum nu vă duceţi la un consult o să se complice situaţia.

BERBEC
O să tot primiţi invitaţii pe la evenimentele mondene şi o să vă faceţi alte relaţii care ţin de sfera profesională şi o să le şi cultivaţi. Vi se împlinesc nişte dorinţe, o să dispuneţi de nişte bani să vă puteţi deplasa zilele astea, în special în weekend.

TAUR
Relaţia de suflet traversează o perioadă mai turbulenţă, şi poate e momentul să puneţi punctul pe i şi să stabiliţi noi reguli de convieţuire să vă puteţi înţelege. O să recuperaţi nişte lucruri şi să vă faceţi planuri de mutat în altă locuinţă, dacă şi ai voştri sunt de acord.

GEMENI
Aţi putea pleca într-o excursie şi să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni pe care nu i-aţi mai fi văzut de multă vreme şi or să fie şi unii noi. E posibil să luaţi nişte bani şi să achitaţi o rata, sau nişte taxe, ca să nu se-adune datorii deloc.

RAC
O să vă puteţi recupera banii împrumutaţi şi să mai luaţi ceva pentru casa şi eventual să daţi o fugă în weekend, undeva, la aer curat. Poate va scoate la o plimbare cineva care vrea să formaţi un cuplu, dar trebuie să fiţi şi voi convinşi că vă armonizaţi.

LEU
Se poate să vă găsiţi alt serviciu, dacă aveţi nemulţumiri aici unde lucraţi şi o să cântăriţi bine de tot situaţia ca să alegeţi, că lumea. Se poate să vă alăturaţi unui grup şi să aveţi preocupări comune, poate chiar un hobby şi să vă încărcaţi, frumos, bateriile.

FECIOARĂ
O să vă puteţi îndeletnicii cu ceva care să vă destindă, poate vă descoperiți un hobby şi o să fie revigorant, după o lungă perioadă de stres. Se poate să vă înţelegeţi mult mai bine cu anturajul colegial, o să aveţi succes de echipă.

sursă: stirileprotv.ro.

Comenteaza