Horoscop 10 noiembrie, cu Neti Sandu. Ce zodie se trezește prinsă într-o poveste de dragoste

Horoscop 10 noiembrie, cu Neti Sandu. Ce zodie se trezește prinsă într-o poveste de dragoste

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 10 noiembrie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

SCORPION
O să puteți rezolva problemele care țin de locuință, poate ați angajat o firmă care să repare, să instaleze aparatura.

SĂGETĂTOR
Vă pregătiți de o relansare profesională și vă alegeți echipa ca să fie toți membri competenți, să nu munciți în locul altora și… succesul e garantat.

CAPRICORN
Intrați la cheltuială, că aveți de luat lucruri costisitoare pentru voi, pentru casă și să fiți cumpătați, ca să nu risipiți toate economiile.

VĂRSĂTOR
O să vă luptați pentru drepturile voastre, că șefii nu par să vă muncească la cârmă unui departament din oficiu, ci vă cer să dați concurs, probabil.

PEȘTI
Va trebui să reactualizați niste acte, să nu vi se limiteze accesul pe unde aveți treabă, poate reînnoiți și un contract de muncă, poate fi și o colaborare.

BERBEC
O să faceți monetarul ca să vedeți cam ce vă permiteți să vă luați din banii care vă rămân, după ce plătiți și rate, facturi și aprovizionarea să nu rămâneți cu restante.

TAUR
Se încearcă, de zor, cooptarea voastră într-un proiect care bani și relații, în cadrul breslei voastre, și veți avea mai mare deschidere în plan profesional.

GEMENI
Poate se amână o plecare că or fi intervenit niște restricții și o să lașați pe altădată plecarea, tot mai aveați treburi de făcut pe acasă.

RAC
Apar facturi de care oți fi uitat și pe care nu le mai puteți sări, că o să crească amenda și n-o să agreați ideea, mai bine lichidați acum toate restanțele.

LEU
Se poate să luați lucruri noi prin casă, compartimentați diferit vreo încăpere ca să se poată și învață și studia, ca să folosiți la maxim spațiul disponibil.

FECIOARĂ
O să aveți succes la scoală, la examene, evaluări, o să vă faceți remarcați prin volumul de cunoștinte.

BALANȚĂ
Se rezolvă, după multa tevatură, o problema majoră, poate se încheie un proces și vi se plătesc daune morale, materiale, vă recăpătați un imobil.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza