Horoscop 10 mai, cu Neti Sandu. Zodia care se confruntă cu probleme de sănătate

Horoscop 10 mai, cu Neti Sandu. Zodia care se confruntă cu probleme de sănătate

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 10 mai 2022 aduce vești bune pentru majoritatea zodiilor.

TAUR

Vă caută cineva care v-a rămas dator cu o explicație și poate puneți capăt unui conflict și veți putea continua o relație. O să vă interesați de o muncă în particular ca să faceți rost de bani în plus și să vă puteți mișca, dacă aveți de gând să ieșiți la aer prin împrejurimi.

GEMENI

Sunt acte pe care vă trebui să le perfectați, poate vă duceți la notar să le autentificați și mai sunt buletin, pașaport, carduri să le reactualizați. Se poate să mai cheltuiți niște bani cu casa și să reamenajați interiorul, vă luați lucruri noi și scoateți tot ce nu folosiți, aparatură, piese vestimentare, mobilier.

RAC

Vă cheamă cineva în străinătate și o să vă duceți deîndată ce se vă putea, că sunteți prinși cu multe treburi în perioada asta. Sunt câteva problemele de sănătate pe care n-ar trebui să le neglijați și poate vă duceți la un consult și îi convingeți și pe ai voștri să se prezinte la medic, să facă niște analize medicale.

LEU

Vă pregătiți de o ieșire la rampă cu ceva nou și or să vă mai ajute și alții, dacă nu vă descurcați și le cereți un pic de ajutor. Vă pot intra niște bani și să-i și dați pe diverse lucruri obligatorii că s-or fi strâns cam multe de cumpărat și o să mai tăiați de pe lista de chestii obligatorii.

FECIOARĂ

Se poate să aveți parte de o vizită - surpriză și să vă faceți planuri de vacanță cu acea persoană. E animație la voi, vă implicați în anumite activități care să scoață în relief calitățile, să se vadă cât sunteți de pricepuți și se poate să faceți rost și de bani.

BALANȚĂ

Vi se confirmă niște așteptări și o să primiți ok-ul pentru angajare și treceți la alt nivel de studiu c-ați trecut examenele. O să faceți rost și voi de niște bani și o să vă ocupați atât de treburile de serviciu cât și de cele personale și or să apară rezultatele favorabile.

SCORPION

O să intrați într-o relație care o să vă ofere acel confort sufletesc și să vă simțiți împliniți și din punct de vedere afectiv. Se poate să vă contacteze cineva în scop de afaceri și să vă consultați cu un specialist ca să știți dacă e în avantajul vostru să acceptați sau vă vedeți de treburile voastre.

SĂGETĂTOR

Apare cineva seducător, care o să vă mai spele gândurile și poate vă gândiți la o relație serioasă, la o căsătorie, dacă nu sunteți căsătoriți. Vă străduiți din răsputeri să dați un plus de culoare interiorului locuinței și o să cereți și părerea unui designer că să fie ceva mai special, ultramodern.

CAPRICORN

Poate ar trebui să acordați mai multă atenție copiilor, să-i duceți într-un parc de agrement, să practice un sport poate. Se poate să vă descoperiți o pasiune, să lucrați și în combinație cu cineva și să vă rotunjiți veniturile, că o să puteți câștiga și bani, nu numai aprecieri, aplauze.

VĂRSĂTOR

Vă pregătiți de un eveniment legat de nașterea unui copil și o să vă implicați să fie totul pus la punct pentru finalul de săptămână. Ați putea rezilia un contract c-ați găsit ceva mai bun de lucru și mai bine plătit probabil și n-ați vrea să ratați o șansă.

PEȘTI

Vă interesați de niște cursuri, poate dați vreun examen, or fi probe practice, pot fi și sportive. Sunteți prinși cu multe treburi și se fac presiuni să le duceți, rapid, la bun sfârșit, că v-așteaptă o reușită care să vă plaseze în lumina reflectoarelor.

BERBEC

Poate întâlniți pe cineva care să vă facă să vedeți viața cu alți ochi, să vi se pară mai frumoasă. E o acalmie la voi - temporară, c-or să apară și primele răscoliri în regimul actelor - că n-oți fi semnat un act important, sau oți fi lăsat să expire legitimații, abonamente, carduri.

sursă: știrileprotv.ro

Comenteaza