Horoscop 10 ianuarie, cu Neti Sandu. Ce zodie pune bazele unui parteneriat

Horoscop 10 ianuarie, cu Neti Sandu. Ce zodie pune bazele unui parteneriat
| Foto: știrileprotv.ro

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 10 ianuarie aduce vești bune pentru fiecare nativ din zodiac.

CAPRICORN
Se poate să vă oferiţi un moment de respiro, să vă reveniţi dup-atâta muncă şi bunătăţi cu care v-aţi luptat şi o să faceţi şi doi paşi pe-afară.

VĂRSĂTOR
O să vă conversaţi la telefon dacă vă despart distanţe mari şi o să vedeţi cum puteţi rezolva şi altfel, prin ce mijloace, problemele pe care le aveţi cu nişte oameni.

PEŞTI
Se poate să vă implicaţi într-un eveniment - fie şi online ca să faceţi reclamă unui produs, sau să urmăriţi un concert, un spectacol, poate vă ocupaţi de o lansare.

BERBEC
Aţi primit o invitaţie de pe undeva, poate fi o manifestare în aer liber, în care se respectă regulile, fără doar şi poate şi o să aflaţi nişte noutăţi.

TAUR
Poate se-ncheie concediul, o fi vacanţă de iarnă şi vă-ntoarceţi de pe unde oţi fi fost plecați şi vă pregătiţi pentru reintegrare - în câmpul muncii.

GEMENI
Vă caută cineva care şi-a propus să-ncepeți o colaborare şi dacă nu sunteţi prinşi cu alte treburi o să vă daţi ok-ul - verbal, deocamdată, de mâine, poate şi pe cel scris.

RAC
Poate faceţi cumva să ajungă şi la părinţi, bunici ce v-au cerut, că sunt nişte lucruri de care duc lipsă şi o să vă depăşiţi, pân-acolo, sau vine cineva la voi să le ia.

LEU
Întrevedere cu cineva fie şi pe Skype, dacă simţiţi nevoia să vă şi vedeţi şi o să puneţi la punct nişte lucruri care v-ar face viaţa mai frumoasă.

FECIOARĂ
Poate pregătiţi o nouă strategie de lucru şi vă faceţi curaj să atacaţi frontal de mâine, să vă lansaţi pe o nouă orbita profesională.

BALANŢA
Aveţi idei ingenioase de petrecut timpul liber, îi includeţi şi pe copii şi o să luaţi o porţie de respiro, că simţiţi o sufocare de la stat în casă şi mâncat.

SCORPION
O să puneţi bazele unui parteneriat - care chiar dacă va fi temporar, dacă merg bine o să-l puteţi permanentiza - şanse sunt, cât cuprinde.

SĂGETĂTOR
Vă scoate cineva la o plimbare şi o să vă faceţi confidenţe, poate vă eliberaţi de o povară sufletească şi lichidaţi un conflict.

sursa: știrileprotv.ro.

Comenteaza