Horoscop 10 ianuarie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie va câștiga o sumă considerabilă de bani

Horoscop 10 ianuarie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie va câștiga o sumă considerabilă de bani
| Foto: fanatik.ro

Horoscopul lui Neti Sandu pentru data de 10 ianuarie 2022 aduce vești bune pentru toate zodiile.

CAPRICORN
 
E posibil să treacă pe la voi cineva apropiat şi să vă-ncărcați frumos energetic, sufleteşte şi să vă faceţi planuri cu bătaie lungă. Aveţi o listă de aşteptare cu rude şi prieteni care vor aşteaptă să le faceţi o vizită că n-aţi reuşit nici de Crăciun, nici de anul nou şi-i includeţi în program.

VĂRSĂTOR
 
Apar nişte atenţionări, că n-aţi plătit nişte facturi, sunt nişte restanțe şi o să vă achitaţi de toate obligaţiile ca să fie totul în regulă. Poate vă faceţi drum pe la nişte apropiaţi să le ziceţi un la mulţi ani, să vă bucuraţi de ultimele noutăţi care or să va-nsenineze ziua.

PEŞTI
 
Se-ntâmplă ceva incitant care să vă pună pe o altă traiectorie profesională şi iese ceva frumos de aici. O să aveţi de luat nişte bani, probabil, şi poate faceţi aprovizionarea că s-o fi golit cămara, şi poate mai gătiţi câte ceva - cert e c-o s-aveţi treabă.

BERBEC
 
Vine cineva cu o veste bună şi poate fi o invitaţie la munte, sau altundeva la sfârşitul săptămânii. Mai aveţi de luat bani şi or fi şi nişte cadouri care să vă bucure sufletul, c-o să descoperiţi cât de mulţi oameni vă iubesc.

TAUR
 
E bine să vă drămuiţi banii, c-aveţi rate, facturi şi alte cheltuieli oligatorii, dar e nevoie şi de o relaxare în plan financiar. V-aţi mai putea lua o porţie mică de vacanţă şi să vă duceţi la schi, la săniuş, să vă bucuraţi împreună cu familia c-aveţi nevoie de un pic de mişcare.

GEMENI
 
O să-i puteţi da răspunsul unui angajator dacă v-aţi decis, în sfârșit şi o să ţineţi cont de toate detaliile, ca să fie avantajos. E bine să alegeţi o ofertă de plecat pentru o zi, două la distracţie, într-o stațiune de agrement, ca să vă refaceţi după tot efortul din ultima lună.

RAC
 
E cineva care-a dat bir cu fugiţii şi-acum revine ca să vedeţi cum staţi - că intenţii serioase ar cam fi, numai să-i mai acordaţi voi încrederea fără de care nu puteţi convieţui. Se conturează nişte schimbări şi o să le faceţi față, din mers, c-aveţi şi intuiţie şi energie şi o să vă orientaţi la fața locului, ca să poziţionaţi cum trebuie.

LEU
 
O să fie mult de lucru la serviciu, dar vouă vă place, de-aici vin satisfacţiile profesionale şi banii, că munca o să fie răsplătită. Or să vă cam dea peste cap nişte veşti, dar o s-aveţi o reacţie promptă, ca soluţiile vă sunt la-ndemână, n-o să vă lăsaţi intimidaţi de nimic şi de nimeni.

FECIOARĂ
 
Sufleteşte pare să fie mai bine că se mai aşează lucrurile c-o s-aveţi un cuvânt de spus, plus comunicarea sufletească. O să mai aruncaţi din lucrurile de care vă-mpiedicați prin casă şi fie că luaţi altele noi, fie că nu, tot o să degajaţi locul, să vă puteţi mişca.

BALANŢĂ
 
V-aţi putea repara maşina, dacă cumva o să-o schimbaţi, depinde acum de cât de uzată este şi de bugetul vostru depinde. E cineva care v-o fi greşit cu ceva şi vrea să repare şi voi o să-i daţi voie numai dacă vă mai leagă ceva de această persoană care vă poate însoţi de aici încolo.

SCORPION
 
O să primiţi confirmări din diverse direcţii şi o să vă meargă mai bine c-o s-aveţi uşi deschise şi or să vă reuşească toate demersurile. O să apară cineva care se-apropie timid, de voi, dar ştie exact ce vrea şi o să fie convingătoare, cu toate stângăciile, pentru că sentimentele vorbesc de la sine.

SĂGETĂTOR
 
O să acordaţi un plus de atenţie studiilor, poate copiii au nevoie de îndrumare şi o să vă bucuraţi de rezultate - de top- la şcoală. O să daţi zor să-ncepeti lucrurile pe care vi le-aţi propus de anul trecut şi veţi da de oameni care să pună umărul la proiectele voastre pentru că vă respectă.

sursă: ProTv

Comenteaza