Horoscop 10 ianuarie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie își va schimba locul de muncă

Horoscop 10 ianuarie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie își va schimba locul de muncă

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 10 ianuarie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

CAPRICORN
 
Se întrevede o colaborare pe care dac-o s-o acceptaţi o să vă umpleţi frumos timpul liber, că e genul de activitate care vă place. Se poate să puneţi în aplicare o idee care o să v-aducă profit şi-o să vă solicite din punct de vedere al efortului atât fizic, cât şi intelectual.

VĂRSĂTOR
 
E posibil să faceţi o selecţie printre prieteni şi să-i păstraţi doar pe cei care răspund prompt atunci când îi chemaţi. Sunt câteva lucruri de rezolvat pe-acasă, şi o să scăpaţi de obiectele care vă ocupă locul degeaba şi o să devină mult mai aerisit interiorul să vă puteţi mişca.

PEŞTI
 
Poate candidaţi pentru o funcţie, vă-nscrieți la o şcoală, poate fi şi cea de şoferi, şi vă luaţi şi maşină, dacă n-aveţi. O să vă bucuraţi de o rezolvare, primiţi un accept, reactualizaţi nişte acte şi vă croiţi un drum de succes. Jupiter v-aduce nişte beneficii anul ăsta şi o să profitaţi din plin de ele.

BERBEC
 
Vă puteţi duce acum, în week-end acolo unde aţi vrut s-ajungeţi de sărbători şi o să vă priască sejurul. Se conturează nişte bani şi o să vă luaţi şi acele lucruri care n-au mai încăput în bugetul de sărbători şi o să fie o adevărată recompensă, după cât aţi muncit.

TAUR
 
Apar bani, o fi ceva pe care nu l-aţi încasat la timp şi se reglează aspectul financiar ca vă dezechilibraserăţi un pic. O vizită neaşteptată, poate fi un motiv special şi viaţa voastră să ia o-ntorsătură fericită, că sunt lucruri pe care vi le-aţi dorit şi, iată, ele se-ntâmplă.

GEMENI
 
V-aţi putea schimba locul de muncă şi să vă adaptaţi fără probleme, oricum o să fie incitant, că asta şi căutaţi. Se impune, probabil, să luaţi o hotărâre şi să vă puneţi ordine în viaţa de cuplu, că sunt aspecte care fac să iasă scântei şi voi vreţi înţelegere.

RAC
 
Poate răbdarea voastră a atins o limită şi o să spuneţi lucrurilor pe nume în căsnicie, ca să fie din nou, armonie în cuplu. Vă puteţi asocia cu cineva ca să vă atingeţi un obiectiv la care ţineţi şi o să fie un succes, poate mai spre primăvara, când or s-apară şi alte oportunităţi.

LEU
 
E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care e pe lungimea voastră de undă şi să începeţi o relaţie care să reziste în timp. E bine să vă ghidaţi după propria intuiţie în afaceri şi să vă alegeţi atât proiectul cât şi echipa fără să vă lăsaţi influenţaţi de părerile celor din jur.

FECIOARĂ
 
Poate vă faceţi timp să cultivaţi un hobby, să vă puneţi în valoare nişte calităţi despre care, poate, nici voi n-aveţi habar. Poate vă interesaţi de o altă locuinţă, sau de un spaţiu pe care să-l închiriaţi ca să puteţi lucra de-acasă şi poate apelaţi la o agenţie imobiliară.

BALANŢĂ
 
Se poate s-aduceţi unele îmbunătăţiri în locuinţă, poate mai semnaţi şi nişte acte ca să deveniţi proprietari. Se poate s-aveţi examene, să vă puneţi la punct cu materia, or fi şi nişte lucrări de predat şi o să fiţi în priză, că vreţi să iasă totul ca la carte.

SCORPION
 
Vine cineva cu o ofertă de lucru şi o să trebuiască să vă decideţi rapid că nu vă dă timp de gândire. Vedeţi şi voi.
O să intraţi la cheltuială poate pentru că aţi găsit o maşină la un preţ atrăgător şi n-o să lăsaţi să vă scape o aşa ocazie, dar mai pot fi şi alte lucruri scumpe de cumpărat.

SĂGETĂTOR
 
Poate valorificaţi nişte obiecte şi faceţi rost de bani, vindeţi o maşină, ori poate o casă, un teren şi o să strângeţi un capital. Aveţi energie, motivaţie să-ncepeți un proiect care să vă pună într-o lumină favorabilă, că aveţi multe de spus în meserie şi chiar e momentul.

Comenteaza