Horoscop 10 februarie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie ajunge la un echilibru în relaţia cu partenerul de cuplu

Horoscop 10 februarie 2022, cu Neti Sandu. Ce zodie ajunge la un echilibru în relaţia cu partenerul de cuplu
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 10 februarie 2022 aduce vești bune pentru toate zodiile.

VĂRSĂTOR
 
O veste bună de la cineva care vă îndrăgeşte şi o să vreţi să petreceţi câteva ore împreună, poate ieşiţi la plimbare, să vă cunoaşteţi. O să vă relansaţi pe o piaţă, or să vi se recunoască meritele şi n-o să lăsaţi să vă scape niciun prilej să colaboraţi în zonele de interes pentru bani şi stima de sine.

PEŞTI
 
Vă bucuraţi de o mână de ajutor din partea unor oameni care se oferă să vă scutească de un efort şi o să le fiţi recunoscători. Un vibe pozitiv la voi, o să vă achitaţi de toate obligaţiile, ca să-ncepeți proiecte noi, şi o să vă puteţi dezvolta frumos că e anul vostru special şi trebuie profitat la maxim.

BERBEC
 
O să vă schimbaţi garderoba, faceţi un shoping online dacă vă e mai comod aşa şi o să ieşiţi mai des la socializare. Încep să vină recompensele şi o să vă gestionaţi ieşirile în lume, c-o s-aveţi un salt în carieră, şi nu vă puteţi prezenta oricum, ci e nevoie de un plus de imagine, de un promo.

TAUR
 
O să primiţi acei bani pe care-i aşteptaţi mai demult şi o să ştiţi pe ce să-i daţi, c-aveţi o listă de priorităţi. Vin ceva bani, apar şi nişte oferte de lucru, printre care una s-ar putea să fie în alt oraş, altă ţara poate, o să aflaţi imediat despre ce este vorba.

GEMENI
 
Poate fi şi pentru voi o zi bănoasă şi să vă rezolvaţi şi nişte acte să avansaţi cu demersurile pentru nişte achiziţii. E cineva care vă curtează şi o să aveţi, deja, un răspuns pentru această persoană, în funcţie de disponibilitatea voastră afectivă - că poate sunteţi căsătoriţi şi nu merge.

RAC
 
Vă invită cineva pe alte meleaguri şi o să vă bucuraţi de o revedere care va avea loc cât de curând, în week-end poate. Întrevedere cu cineva, poate fi şi pe zoom, care vă propune o afacere care-o să vă intereseze, şi se poate-ncheia cu un accept, discuţia. Cădeţi voi la o înţelegere.

LEU
 
Partenerul de cuplu s-ar putea să aibă ceva important să v-anunţe şi o să fiţi şi voi pe fază, cu răspunsul. V-aţi putea da acceptul pentru o combinaţie partenerială care să vă ajute să vă redresaţi din punct de vedere financiar şi să vă consolidaţi şi imaginea în cadrul breslei.

FECIOARĂ
 
E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care vă poate deveni companion de viaţă şi să ajungeţi la căsătorie. Se poate să vă găsiţi ceva de lucru şi în particular şi să sporească bugetul, că şi cheltuieli sunt multe şi aveţi nevoie de bani. Şi ocazii vor fi să faceţi rost de ei.

BALANŢĂ
 
Se pare c-aţi ajuns la un echilibru în relaţia cu partenerul de cuplu şi tot ce trebuie este să-l menţineţi. Aveţi multe de făcut pentru casă pentru ai voştri, poate-aveți musafiri în week-end, câţiva apropiaţi şi faceţi comandă online de alimente şi alte lucruri.

SCORPION
 
sfera sentimentală se animă pe zi ce trece şi o să vă găsiţi perechea de sufllet, o să vă faceţi viaţa şi mai frumoasă. Se poate să vă descoperiţi o pasiune, un hobby care să vă detensioneze şi să deveniţi mai creativi, s-aveţi o stare de spirit mult mai bună, să daţi refresh total.

SĂGETĂTOR
 
Poate primiţi o invitaţie pentru week-end să vă duceţi la munte, sau altundeva în plimbare, să vă relaxaţi. Poate se iveşte ocazia să vă luaţi o locuinţă mai mare şi să vă şi mutaţi, deşi n-aveaţi în plan aşa ceva, mulţi dintre voi, dar va fi o oportunitate.

CAPRICORN
 
O să învăţaţi, o să aveţi probabil şi vreun examen şi o să vă placă domeniul respectiv, o să vă fie uşor să asimilaţi materia. Vi se propun diverse colaborări şi în măsură timpului disponibil o să acceptaţi, măcar una, ca să strângeţi nişte bani, că doar salariul s-ar putea să nu fie suficient.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza