Horoscop 10 august 2022 cu Neti Sandu. Ce zodie ar putea întâlni persoana care să îi facă fericiți

Horoscop 10 august 2022 cu Neti Sandu. Ce zodie ar putea întâlni persoana care să îi facă fericiți

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 10 august 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din horoscop.

 LEU
Or să vă curteze mai mulţi parteneri de afaceri să bateţi palma pentru un proiect care v-ar aduce câştiguri certe.  Se poate să vă mai intre nişte bani şi să vă puteţi acoperi facturile lunare şi să aveţi și de plimbare.

FECIOARĂ
O să recuperaţi nişte bani şi poate-i puneţi deoparte şi plecaţi într-o minivacanţă, în weekend, pe undeva. Poate plecaţi cu grupul pe undeva sau o să aveţi o propunere de timp liber care să vă deconecteze.

BALANŢA
Se observă o reuşită, care poate fi consecinţa eforturilor de până acum şi se poate să fie o promovare. Relaţia cu partenerul de cuplu promite să fie mai stabilă şi se vor toci toate asperităţile.

SCORPION
O să prindeţi ocazia să le cereţi şefilor o zi liberă, un salariu în avans, nişte gadgeturi, aparatură performantă. O să strângeţi relaţiile cu rudele de prin ţara şi poate le faceţi o vizită în weekend.

SĂGETĂTOR
Se pare c-o să jonglaţi cu nişte bani ca să achitaţi şi toate darile și să vă rămână şi pentru distracţie. Vă bucuraţi de o ofertă de colaborare care o să vă rotunjească veniturile şi o să vă descurcaţi cu timpul.

CAPRICORN
Întrevedere cu cineva care vrea să vă dea de lucru. Oferta va fi în avantajul amândurora şi o să acceptați Apar nişte răspunsuri, confirmări şi o să ştiţi ce aveţi de făcut şi cum să vă comportaţi faţă de cineva anume.

VĂRSĂTOR
Veşti bune, poate vă iese pasienţa cu un proiect care să vă propulseze în cariera şi-or să fie şi bani. Voi vă puteţi încerca şansele într-o funcţie de conducere şi să vă pliaţi pe cerinţele acelei funcţii.

PEŞTI
Se poate să vi se ceară o părere, să puneţi umărul la o strategie, la organizarea unui eveniment şi să se şi pună în practică ce propuneţi. E posibil să întâlniţi pe cineva care să vă completeze frumos şi să începeti o relaţie care să vă facă fericiţi.

BERBEC
Aveţi multe idei şi o să puteţi da lovitura în orice domeniu pentru că îl aveţi pe marele benefic de partea voastră. Se poate să vă treziţi cu un rest de plată şi să vă răsfăţaţi şi voi un pic, la o piscină, la o terasă.

TAUR
Se poate să vă luaţi o casă şi să vă coste mult până o să o puneţi la punct, dar o să fie o bucurie pentru toată familia. O să descoperiţi un hobby care-o să vă acapareze cu totul pentru că există o nevoie interioară de a scoate la iveală un talent.

GEMENI
O să le atrageţi atenţia celor care vă datorează bani să vi-i înapoieze ca să aveţi cu ce pleca în weekend pe undeva. Vi se propun colaborări, activităţi în particular care să vă aducă satisfacţii profesionale şi materiale.

RAC
Se pare c-o să fiţi mulţumiţi de răspunsul pe care-l veţi primi de la autorităţi şi o să aveţi parte de câştiguri. Are de unde să vă meargă şi mai bine pe mai multe fronturi şi să vină o promovare şi bani.

 

Comenteaza