Horoscop 10 aprilie, cu Neti Sandu. Ce zodie o să recupereze nişte bani

Horoscop 10 aprilie, cu Neti Sandu. Ce zodie o să recupereze nişte bani
| Foto: stirileprotv.ro

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 10 aprilie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

BERBEC
Sunteţi capabili de multe lucruri, cerul vă susţine şi o să vă bucuraţi de o serie de reuşite, pe mai multe planuri, că aveţi cel mai important AS în mânecă, pe Jupiter, marele benefic. O să recuperaţi nişte bani, poate şi nişte bunuri că oţi fi câştigat un proces şi vă primiţi drepturile.

TAUR
E bine să ţineţi evidența banilor şi să nu depăşiţi exact acum bugetul, să v-ajungă pentru sărbători, şi cheltuielile de după, ca să nu trebuiască să vă împrumutaţi. Se poate să aveţi o mai bună comunicare cu şefii şi-o să fiţi dispuşi să mai lucraţi chiar şi în plus, în perioada asta.

GEMENI
Se poate să vă tenteze un angajator cu un job care să vă convină, dar rămâne de văzut dacă vă îndurați să plecaţi de la actualul serviciu. Apar nişte atenţionări la capitolul sănătate şi o să vă prindă bine să vă duceţi la un consult medical ca să vă acordaţi ajutorul necesar.

RAC
Poate e zi de salariu, sau o să primiţi un rest de plată, or să se-adune nişte bani în cont c-o să daţi curs unei provocări profesionale. O reuşită. Vi se fac promisiuni de avansare, dar în nişte condiţii, că e concurență şi-atunci trebuie să luptaţi pentru locul vostru.

LEU
Se rezolvă nişte probleme cu casa, poate vă luaţi nişte piese de mobilier, aparatură de uz casnic o să fiţi pregătiţi de sărbători şi de musafiri. O să triaţi colaborările şi poate mai renunţaţi la câte ceva ca să nu vă dispersaţi, ci să faceţi un lucru de cea mai bună calitate.

FECIOARĂ
Voi, ca de obicei o să vă achitaţi de toate obligaţiile de serviciu, ca să nu vi se poată reproşa nimic şi o să vă ocupaţi şi de casă, de curăţenie, reamenajări pentru Paște. Sunt nişte chestiuni care ţin de bani, proprietăţi pe care trebuie, neapărat, să le rezolvaţi până vineri.

BALANŢA
La voi sfera sentimentală e activată frumos şi o să puteţi legaliza relaţia dacă acest lucru nu s-a întâmplat până acum, că sunt semne pozitive încă de anul trecut. Poate vă duceţi la interviu, sau măcar vă înscrieţi şi o să vă prezentaţi după ce trec sărbătorile ca să aveţi o stare bună.

SCORPION
O să interacţionaţi cu nişte oameni care vă vor în echipa lor de lucru şi dacă vă mai rămâne timp pentru un extra job o să vă daţi acceptul. Vă scoate cineva la cafea c-o fi ceva important de discutat - poate are legătură cu programul de sărbători.

SĂGETĂTOR
E un entuziasm la voi, fie pentru c-o să începeţi ceva nou, fie pentru că v-aţi îndrăgostit şi endorfinele vă hrănesc sufleteşte, şi o să fie foarte bine. O să vă găsiţi şi voi perechea de suflet şi vă bucuraţi de un trai în doi, că vreţi să deveniţi părinţi.

CAPRICORN
Vă mai gândiţi dacă să semnaţi un contract sau nu, dar mai bine aşteptaţi încă o lună dacă tot nu sunteţi decişi - până atunci vă mai eliberaţi. Aveţi emoţii la gândul unei revederi, c-aţi vrea să-i propuneţi persoanei cu pricina să petreceţi Paştele împreună. Îndrăzniţi.

VĂRSĂTOR
Se poate să vă alăturaţi unui grup şi să aveţi spor la treabă, să le fiţi de folos unor oameni care întâmpină nişte dificultăţi în perioada asta a sărbătorilor. O să daţi zor să vă eliberaţi de toate datoriile financiare şi de cele de serviciu să puteţi începe proiecte noi - pe curat.

PEŞTI
Puteţi semna un contract şi să luaţi bani frumoşi, vă puteţi lansa şi în proiecte mai mici care să v-aducă, totuşi bani, şi în felul ăsta să vă dozaţi eforturile. E momentul să vă programaţi şi la medic, dacă nu în zilele astea, măcar după Paște.

sursa info: știrileprotv.ro.

Comenteaza