Horoscop 1 septembrie 2022 cu Neti Sandu. Cineva vă cere în căsătorie

Horoscop 1 septembrie 2022 cu Neti Sandu. Cineva vă cere în căsătorie

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 1 septembrie 2022 aduce vești bune pentru toți nativii.

FECIOARĂ
Aveţi multe pe cap, dar e bine să vă îngrijiti şi de voi, să vă duceţi la un control medical, să nu vă treziţi cu ceva care necesită îngrijiri speciale.  Se poate să aveţi o întâlnire de afaceri şi să negociaţi condiţiile, ca să obţineţi ce v-aţi propus. E momentul să vă faceţi cunoscute calităţile care v-ajuta să faceţi progrese în carieră.

BALANŢA
Întrevedere cu cineva care vrea să vă convingă să-i acordaţi o şansă, chiar dacă a greşit, lucrurile se pot îndrepta şi merită să încercaţi. Vin ceva bani şi poate o să le faceţi o surpriză alor voştri, le luaţi ce ştiţi că le-ar face plăcere. Apar noi provocări care vă pot aduce contracte avantajoase şi o să vă meargă bine şi în plan sentimental.

SCORPION
O să vă bucuraţi de o prezenţă agreabilă care vă poate face viaţa mai frumoasă dacă o s-o luaţi mai în serios pe această persoană. Poate vă face cineva un cadou, vă întoarce un gest frumos făcut cândva, şi o să fie ceva inedit. E cineva care vrea să vă cunoască şi o să fiţi şi voi interesaţi de ce se întâmplă cu acea persoană - dacă sunteţi singuri.

SĂGETĂTOR
Veştile sunt amestecate, dar o să primiţi şi confirmări, un accept, că puteţi începe un proiect care să vă propulseze în carieră. E cineva care nu v-a uitat şi vrea să fiţi din nou împreună pentru că nu concepe viaţa fără voi. Poate vă scoate cineva la cafea şi o să aflaţi noutăţi care să v-ajute să fiţi creativi, inspiraţi.

CAPRICORN
O să puneţi umărul la tot felul de proiecte şi o să vă croiţi alt drum, o să fie o deschidere spre alt orizont profesional. Intraţi la cheltuială c-aveţi o listă lungă de lucruri obligatorii la care visaţi de multă vreme şi de care nu v-aţi putut atinge. Se poate să vă asociaţi cu un partener de afaceri care prezintă încredere şi să începeţi o colaborare.

VĂRSĂTOR
O să faceţi o selecţie printre prieteni, c-au dat bir cu fugiţii cei pe care i-aţi rugat câte ceva, şi o să-i păstraţi pe cei cărora le pasă de voi. O să perfectaţi nişte acte care ţin de şcoală, poate-i înscrieţi pe copii la şcoală, grădiniţă, vă prezentaţi şi la nişte evaluări, poate. Se pare că vin de undeva nişte bani şi o s-aveţi de buzunar dacă vreţi să ieşiţi în weekend pe undeva

PEŞTI
Vă puteţi asocia cu nişte oameni care să ţină pasul cu voi şi să faceţi împreună un lucru de calitate, să fie un progres în carieră. Or să vi se plătească nişte munci din particular şi o să puteţi jongla un pic cu banii ca să vă puteţi deplasa. O să vă bucuraţi de nişte privilegii pentru că şefii s-au convins că sunteţi şi talentaţi şi muncitori.

BERBEC
Se poate s-aveţi o discuție între patru ochi cu cineva care nu vrea să vă piardă, dar dă dovadă de impulsivitate, trebuie calmată situaţia. O să vă puteţi găsi şi voi perechea de suflet şi să aveţi o viaţă fericită în doi. O să colaboraţi cu nişte oameni tineri şi dacă lucrurile merg bine, poate rămâneţi conectaţi şi pe viitor.

TAUR
O să lansaţi la apă proiecte noi, cu ajutor din partea unor oameni care cred în voi, sponsori, oameni de afaceri şi se-anunţa succes - la capătul eforturilor. Vine cineva care are poate gânduri mari cu voi, dacă nu sunteţi căsătoriţi, restul depinde de voi. Se pare că vă înţelegeţi, în sfârşit, cu cineva care s-a plâns tot timpul că nu-i acordaţi toată atenţia.

GEMENI
E mult de lucru la serviciu, dar voi sunteţi expeditivi cu treburile şi o să vă achitaţi de toate obligaţiile, şi vă aşteaptă - recompense - la final! Se poate să cheltuiţi mai mulţi bani în perioada asta, dar sunt şanse mari să şi câştigaţi din surse colaterale. Provocări la tot pasul! Terenul e minat şi sunteţi în priză c-aveţi multe de făcut. Rămâneţi în control! Cu garda sus.

RAC
Poate aveţi de făcut mai multe drumuri ca să rezolvaţi nişte probleme contractuale, fie de serviciu, fie legate de casă şi va trebui să luaţi nişte decizii, de comun acord cu familia. Se poate să vi se propună ceva nou la serviciu, poate fi o funcţie, de care să fiţi încântaţi. Rămâne să vă hotărâţi. Se poate să vă înnoiți casa şi să folosiţi banii de la seif ca să vă rămână salariul de cheltuială.

LEU
Vi se propune să intraţi într-o echipă şi să lucraţi cot la cot cu coechipierii ca să iasă ceva de calitate extra şi să v-alegeţi cu recunoaştere publică. Parcă sunteţi mai reticenţi faţă de cineva cu care-aţi putea forma un cuplu ca să luaţi totul ca la carte, să nu săriţi etapele.

O şansă de bani din surse colaterale şi o să vă puteţi suplimenta veniturile pe o perioadă bună de timp.

Comenteaza