Horoscop 1 noiembrie 2022, cu Neti Sandu. O zi plină de bani pentru una dintre zodii

Horoscop 1 noiembrie 2022, cu Neti Sandu. O zi plină de bani pentru una dintre zodii

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 1 noiembrie 2022 aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

Scorpion
Se întâmplă lucruri noi care să vă stârnească interesul și o să dați drumul proiectelor noi. E antrenamentul ideal pentru o relansare. Cu o reușită după îndelungi așteptări, e cineva cu autoritate care vă aprobă o achiziție sau vă înscrieți la o școală sau într-o companie. Vi se face o propunere de afaceri și, dacă nu sunteți prinși cu alte treburi, o să dați curs ofertei care o să vă aducă bani.

Săgetător
Ați putea începe o viață nouă, poate veți fi alături de cineva care e de calibrul vostru și o să vă regăsiți în genul ăsta de relație, care să fie și – musai – de prietenie. Se poate să le cereți șefilor unele privilegii, printre care și să vă dea mai mulți bani la salariu. O să vă luptați pentru drepturile voastre și o să aduceți argumente, o să luați şi un avocat și o să căpătații cei al vostru

Capricorn
O să vii să plătească niște sume restante, pot fi și bani pe care i-ați împrumutat cuiva și o să strângeți un capital pentru că voi nu sunteți cheltuitori din fire. O să vă invite un angajator să semnați un contract și o să vă pară convenabil. Vedeți cum considerați voi! Vin ceva bani și poate puneți deoparte să plecați în timpul liber pe undeva, sau de sărbători, îi strângeți pe acum.

Vărsător
Vi se împlinește un vis. Vă luați ceva la care aspirați de multă vreme, o mașină sau o casă, e ceva costisitor și se poate plăti și în rate. Vine o sumă de bani de undeva și o să puteți pleca într-o excursie pentru că aveți bani de buzunar și e unde verde la călătorii. Se poate să vă înțelegeți cu un angajator și să bateți palma pentru o afacere care o să vă aducă linişte și stabilitate financiară.

Pești
Poate plecați într-un concediu sau doar într-o excursie la sfârșit de săptămână, ca să ieșiți din nota obișnuită,  să luați aer, să vă clătiți privirea cu peisajele toamnei. O să vă bucurați de vizitat cuiva, care poate veni și de la drum lung, și o să vă întrețineți frumos până târziu. Se poate să legalizați niște acte și să căpătați un alt statut, să treceți la următorul nivel de salarizare.

Berbec
O să vă recuperați niște bani, poate pentru că ați câștigat un proces, și o să vă reintrați în drepturi, poate fi și o proprietate care vă parvine, în sfârșit. De avut mare grijă de sănătate. Încearcă să vi se spună ceva – că trebuie puțin regim și să aveți grijă. Un proiect de anvergură la orizont și o să vă implicați trup și suflet să iasă ceva de cea mai bună calitate.

Taur
O să negociați, probabil, un contract și o să lucrați pe mai mulți bani. E de presupus că și valoarea voastră a crescut între timp, ați căpătat un plus de experiență. E cineva care nu v-a uita și care vrea să vă cunoașteți mai bine, să vedeţi cum v-ați putea petrece timpul împreună. Se poate să negociați un contract și să țineți la condițiile voastre, să nu cedați în fața celorlalți decât pe aici, pe colo.

Gemeni
Inițiativele vă reușesc, cu toate c-o să mai întâmpinați și obstacole, dar nimic nu vă poate opri dacă v-ați propus să dați lovitura în afaceri. Se poate să aveți un bun aliat de undeva, de la drum lung, și să vă reușească, de minune, combinația partenerială. Vi se poate propune o funcţie și să intrați într-un alt regim de lucru, cu alte responsabilități și să vă descurcați.

Rac
E o sumă de bani pe care o puteți primi, după lungi insistente, și o să cheltuiți, după cum se vede pe lucruri pentru casă, pentru confortul alor voștri. Se poate să vă parvină rezultatul unor analize medicale și să vă doftoriți cu ce trebuie, ca să vă dregeți dacă sunt probleme. Se poate să primiți o sumă de bani pe care trebuia s-o luați mai demult, dar de-abia acum se pot face plăți.

Leu
Se poate să aveți o întrunire cu șefii. Or fi proiecte noi de luat în calcul și o să vă implicați cu siguranță, iar în felul ăsta o să vă faceți remarcat. Poate dați o raită prin magazinele de mobilă, decorațiuni interioare, să luați ceva pentru casă. E cineva care încă mai speră să fiți împreună, iar dacă inima voastră e liberă și n-a fost dată altcuiva, veți continua.

Fecioară
Poate aveți de susținut teste, examene, interviuri și o să vă descurcați fără probleme pentru că planetele vă susțin și voi o să aveți prezență de spirit. Vi se poate da ceva în plus de lucru la serviciu și cu toate că va fi un volum mare de muncă o să vă descurcați admirabil. Poate plecați câteva zile pe undeva, chiar și cu treabă, dar o să luați și o gură de aer proaspăt cu ocazia asta.

Balanță 
O să fiți curtați pentru a semna niște contracte și o să vă asigurați banii pentru o perioadă mai lungă de timp. Își face curaj cineva să vă scrie pentru că sentimentele față de voi sunt foarte puternice și o să vedeți și voi ce simțiți față de această persoană. Cineva de care v-ați atașat sufletește vrea să vă vadă și înseamnă că sunt șanse să aveți o relație stabilă. 

Comenteaza