Horoscop 1 februarie, cu Neti Sandu. Ce zodie se trezește prinsă într-o poveste de dragoste

Horoscop 1 februarie, cu Neti Sandu. Ce zodie se trezește prinsă într-o poveste de dragoste
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 1 februarie 2022 aduce vești bune pentru toate zodiile.

VĂRSĂTOR

Se rezolvă o problemă mai veche, semnați un contract, vă croiți un alt drum profesional și o să vă impuneți pe o piață nouă. Noutăți, care s-ar putea să vă scoată din zona de confort și să vă lansați în proiecte noi c-aveți multe de arătat lumii și o să vă puneți în aplicare toate calitățile.

PEȘTI

O problemă de sănătate dispare fie de la sine, că se poate dacă vă schimbați modul de gândire sau printr-un tratament naturist. Există numeroase oportunități pentru voi de a vă lansa pe o nouă orbită profesională de succes și o să vă axați pe lucruri care se cer în momentul de față - poate găsiți o nișă.

BERBEC

E nevoie de voi ca să dați viață unui proiect care-o să vă propulseze în carieră, că o să debordați de energie. Se întrevăd niște colaborări care or să vă sporească veniturile și o să faceți acele investiții la care visați de anul trecut - poate vă luați o mașină nouă.

TAUR
Se poate s-aveți ceva de spus și în particular și o să vă alăturați, probabil, unui grup ca să vă sporiți forțele.

O să atrageți toate privirile asupra voastră și se poate să aibă gânduri mari cu voi șefii, să vă propună o funcție, un fotoliu de lider c-aveți un CV impresionant.

GEMENI

Dați zor să faceți și voi valuri ca să deveniți și mai vizibili, să străluciți în lumina reflectoarelor. Veți mai recupera din banii pe care-i așteptați de anul trecut și o să vă puteți mișca, dați o raită pe la munte să vă bucurați de zăpadă, să faceți puțin sport.

RAC

Poate ați descoperit o destinație de vacanță la un preț foarte bun și faceți de pe-acum o rezervare. Se reglează situația financiară și veți lichida toate restanțele, achitați rate, facturi, taxe de tot felul și o să vă orientați spre o nouă colaborare care să vă asigure un venit constant.

LEU

Se poate să-ntâlniți pe cineva care să trezească în voi dorința de a vă cunoaște mai bine, că simțiți o chimie, ceva magic. O întâlnire emoționantă și poate luați o decizie care să vă dea o nouă direcție în viață că vreți să-ncepeți lucruri noi care să v-aducă un plus de prestanță, de notorietate.

FECIOARĂ

Poate vă bate gândul să vă-ntemeiați o familie și o să faceți niște calcule să vedeți cum stați cu banii că vă doriți și o nuntă- în cadru restrâns. Poate bateți palma pentru un proiect care să v-aducă acei bani care să v-ajute să terminați de reamenajat locuința, dacă nu cumva o să vă cumpărați alta.

BALANȚĂ

O să reluați un hobby care să vă readucă în centrul atenției și să luați și un premiu, la un moment dat. Poate abia acum vă caută, din nou, cineva pe care l-ați întâlnit cu ceva timp în urma și starea de spirit va fi una diferită, că endorfinele zumzăie.

SCORPION

Să vă simțiți prinși într-o poveste de dragoste c-ați decis să ieșiți din carapace și s-aveți curaj să vă refaceți viața, să fiți fericiți. E posibil să se concretizeze o investiție, să vă luați casă ori poate vă mutați cu chirie pentru o vreme până renovați locuința, o reamenajați.

SĂGETĂTOR

Se rescrie viața de cuplu și o să vă faceți timp să ieșiți în weekend pe undeva, că vă plac excursiile amândurora. Se dă undă verde unui proiect și o să luați startul într-o nouă aventură profesională c-aveți energie și determinare, poate fi chiar o competiție.

CAPRICORN

Se poate să luați o decizie de comun acord cu partenerul de cuplu și să vă mutați în altă casă, pentru mai mult spațiu. Poate revine un angajator cu oferta de a vă uni forțele să porniți într-o afacere de cursă lungă, care presupune efort, nu glumă, dar sunteți obișnuiți cu așa-ceva.

sursă: Știrile ProTV

Comenteaza