Grozăvie într-un cartier din România. Fetiță de 9 ani găsită moartă, ucisă de propria mamă

Grozăvie într-un cartier din România. Fetiță de 9 ani găsită moartă, ucisă de propria mamă
| Foto: spynews

Copila în vârstă de 9 ani, care a fost găsită moartă într-un apartament din Galați, ar fi fost ucisă de mama ei.

O tragedie cutremurătoare a zguduit orașul Galați, unde o fetiță de 9 ani a fost descoperită moartă, victima unor acte violente comise de propria sa mamă.

Femeia, în vârstă de 31 de ani, mamă a încă doi copii, inclusiv un bebeluș, a fost reținută de către autorități, devenind principalul suspect în acest caz de crimă care a șocat România.

Vecinii sunt uluiți de tragedia care s-a petrecut într-un apartament închiriat, unde familia locuia. Auzeau frecvent țipete de copil care păreau a proveni din locuința femeii acuzate de uciderea micuței.

În dimineața tragică, un apel la numărul de urgență 112 a anunțat că fetița de 9 ani nu se simte bine, determinând intervenția promptă a echipajelor SMURD și de poliție. Cu toate eforturile de resuscitare depuse timp de aproape o oră, medicii au fost nevoiți să constate decesul copilei.

Investigațiile ulterioare au adus la lumină detalii șocante, arătând că trupul nevinovatei victime prezenta urme evidente de violență. Criminaliștii și procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați au demarat imediat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele și pentru a face dreptate.

Surse neoficiale au indicat că pe corpul fetei au fost identificate atât urme de violență recente, cât și mai vechi. Vecinii au relatat că în ultimele două nopți au auzit zgomote și plânsete de copil provenind din apartamentul în care s-a petrecut drama. O femeie mai în vârstă a intervenit, dezvăluind presupusele acte de violență îndreptate împotriva fetiței.

Oamenii legii se ocupă în continuare de cercetarea cazului pentru a se afla cu exactitate cum s-a întâmplat totul. Rămâne de văzut ce se va mai anunța.

Cu atât mai mult, primele informații cu privire la decesul copilului arătau că micuței i s-ar fi administrat medicamente. Momentan nu se cunoaște și motivul, potrivit spynews.ro.

Comenteaza