Fecioara Maria, mesaj pentru zodii în Săptămîna Mare: „Iertare”

Fecioara Maria, mesaj pentru zodii în Săptămîna Mare: „Iertare”

Află care este mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor.

Fiecare dintre noi avem situatii stresante in care ne simtim tensionati si tematori. Aceste reactii ne ingreuneaza capacitatea de a capta mesajele pe care divinitatea ni le trimite permanent. De aceea, aceste mesaje prin cartile oracol aduc claritate. Ele opereaza pe baza legilor antice care afirma ca fiecare suflet primeste raspunsul cel mai necesar lui in acel moment prin intermediul formelor de divinatie invocate. Aceste mesaje reflecta virtutile, valorile si calitatile Fecioarei Maria.

BERBEC

Fecioara Maria si ingerii pazitori iti transmit mesajul ca ai nevoie de o pauza inainte sa faci urmatorul pas inainte. Ia in considerare ceea ce iti doresti cu adevarat. Poate ca ai mers prea repede inainte si esti confuz. Te intrebi daca aceste visuri sunt cu adevarat ale tale sau ale celor din jurul tau. Fii cinstit cu tine insuti. Roaga-L pe Dumnezeu sa te ajute sa simti ceea ce este adevarat pentru tine, sa-ti clarifice orice nedumerire. Asteapta intainte sa iei orice decizie decisive pana in momentul in care ai acea claritate de care e nevoie. Vei simti cand este momentul potrivit, vei simti cand este influenta celorlalti si cand sunt adevaratele tale dorinte. Fiecare actiune va fi apoi ghidata de adevar, iubire si angajament.

TAUR

Ai o lectie importanta de invatat. Lectia renuntarii la resentimente, judecata si furie. Stii deja ce sau pe tine trebuie sa ierti. E primul om sau prima situatie care iti vine in minte cand citesti acest mesaj. Nu trebuie neaparat sa ierti actiunile facute, insa trebuie sa te eliberezi de aceasta legatura toxica dintre tine si persoana/situatia respectiva. Neiertarea te raneste pe tine, nu persoana pe care esti furios. Pregateste-te pentru un nou capitol minunat al vietii tale, unul in care iertarea este pe primul plan. Vei stimti vindecarea miraculoasa, vei simti cum te invadeaza iubirea pura. Acest lucru iti va da energie, pofta de viata, incredere de sine, eliberare. Roaga-ti ingerii si pe Fecioara Maria sa te sprijine in iertarea celor din jur, dar si in iertarea ta de catre ceilalti si chiar de catre tine insuti. Numai asa poti continua drumul spre viata pe care ti-o doresti.

GEMENI

Poate ca te afli intr-un moment in care ai de luat o decizie. Poate ca ai deja raspunsul, dar nu esti sigur ca este cel corect. Acest mesaj vine a-ti intareasca credinta ca intelepciunea ta interioara trebuie ascultata. Cateodata te indoiesti in legatura cu deciziile pe care le-ai luat in trecut, iar unele dintre ele par a fi fost gresite. Si, totusi, daca stai si te gandesti, ai avut de invatat de pe urma lor, deci, de ce ar fi fost gresite. Nu uita! Poti cere oricand ghidare de la Fecioara Maria, de la ingerii pazitori, de la arhangheli pentru a-ti (re)gasi drumul divin, de a-ti cunoaste adevarul. Ai incredere in suportul si sprijinul lor!

RAC

Gandeste-te la toate miracolele la care ai fost martor in viata ta. Ai incredere ca Dumnezeu va continua sa faca minuni pentru tine. Fecioara Maria si ingerii iti sunt alaturi pentru a te ajuta si calauzi pe drumul tau. Credinta ta este factorul cheie si este important sa nu incetezi sa crezi. Urmeaza-ti inima si vor veni si rezultatele. Pastreaza-ti optimismul si vei atrage oportunitatile. Roaga-ti ingerii si pe Fecioara Maria sa inlaturile fricile si sa te ghideze pe drumul credintei.

LEU

Fecioara Maria, Mama sfanta, este alaturi de tine, te ajuta, te sprijina, te ghideaza. Mama sfanta te poate ajuta sa iti rezolvi problemele, cere-i ajutorul. Daca ai probleme/neintelegeri cu propria mama, roag-o pe Fecioara Maria sa vindece aceasta situatie dintre voi. Roag-o sa va ajute sa va concilieze, sa va aproprie. Daca esti mama si vrei sa repari relatia cu copilul tau, Fecioara Maria iti vine in ajutor. Roag-o sa te vindece de orice sentiment de vina sau stress pe care il ai cu privire la copiii tai.

FECIOARĂ

Rugaciunile tale cu privire la o vindecare au fost auzite. Fii recunoscator, multumeste-I Lui Dumnezeu, Fecioarei Maria si ingerilor ca sunt alaturi de tine si te sustin. Continua sa te rogi pentru tine si pentru cei dragi tie, pentru ca rugaciunile au rolul lor. In plus, bucura-te de propriile abilitati de a te vindeca. Urmeaza-ti intuitia si vei sti ce ai de facut. Ajuta-i si inspira-i pe cei de langa tine.

BALANTA

Dumnezeu, ingerii pazitori sunt alaturi de tine si te ocrotesc cu dragoste. Nu esti singur in aceasta situatie, cum nu esti singur niciodata. Tu sau cineva drag tie trebuie sa intelegeti ca nu aveti de ce sa va temeti, caci iubirea lui Dumnezeu va insoteste si va protejeaza oriunde si oricand. Nimic nu va intrerupe iubirea pe care Dumnezeu o are pentru toti copiii sai.

SCOPRION

Fii atent la emotiile tale, cele adevarate, venite din interiorul tau. Roaga-ti ingerii si pe Fecioara Maria sa-ti lumineze calea spre sufletul tau pentru a stii care sunt nevoile tale. Urmareste-ti comportamentele care te saboteaza. Emotiile tale sunt vocea cu care Dumnezeu iti vorbeste. Asculta-le chiar daca cei din jurul tau au alta parare. De asemenea, paseaza grijile tale lui Dumnezeu si elibereaza-te de ele.

SAGETATOR

Ai o puternica legatura cu animalele. Iti simt compasiunea si vin la tine sa le ajuti. Ai abilitatea de a comunica instinctiv cu ele, de a le intelege si de a putea sa faci un bine pentru ele. Te simti foarte confortabil in preajma animalelor si poti incerca o cariera in slujba lor. Poate iei in calcul sa studiezi medicina veterinara sau sa-ti deschizi un salon pentru cosmetica animala. Cere sprijinul ingerilor si al Fecioarei Maria sa iti ghideze pasii spre acest drum, daca asta iti doresti cu adevarat.

CAPRICORN

Urmareste-ti starea de sanatate. Fii atent la programul de somn si la alimentatie, pentru a te asigura ca esti plin de sanatate. Consuma mai multe alimente proaspete, organice, consuma mai multa apa, evita alimentele procesate sau bauturile cu chimicale. In acest fel te vei bucura de mai multa energie, vei putea dormi mai bine si iti vei putea indeplini cu succes misiunea divina.

VARSATOR

Trebuie sa privesti dincolo de suprafata unei situatii. Sunt informatii mult mai importante dupa ce analizezi in profunzime. Fecioara Maria si ingerii pazitori iti vor ghida pasii ca sa iti deschizi mintea si sa patrunzi dincolo de aparente. Asculta-ti adevarul interior sau cere sfatul unui specialist priceput in domeniul in care te intereseaza. Poate ai nevoie de mai mult timp sau de mai multa energie pentru a cerceta un anumit aspect de care esti ingrijorat. Ai grija sa iti mentii toate optiunile deschise si sa profiti de fiecare oportunitate care iti apare in cale.

PEȘTI

Conecteaza-te cu sursa ta de energie divina si concentreaza-te asupra serenitatii din inima ta. Petrece mai mult timp in solitutine, tacere si liniste pentru a te relaxa, pentru a te asculta, pentru a vedea si alte unghiuri ale aceleiasi situatii. Roag-o pe Fecioara Maria si ingerii pazitori sa indeparteze fricile, furiile care te impiedica sa fii linistit si sa-ti gasesti pacea interioara. Ai incredere ca situatia care te preocupa va evolua pozitiv.

SURSA INFO: ȘTIRILEPARINTILOR.RO

Comenteaza