Două zodii vor plânge în luna iunie....Ghinionul îi lovește pe toate planurile

Două zodii vor plânge în luna iunie....Ghinionul îi lovește pe toate planurile

 Luna iunie nu se arată bună pentru doi nativi din cele douăsprezece zodii ale horoscopului. 

Pentru acești nativi se arată o lunăplină de ghinioane pe toate planurile. Vor fi plini de suferință, provocări și regrete profunde. Pentru această perioadă nu le va fi prea prielnică soarta, dar cu siguranță din luna iulie se vor așeza toate.

RAC

Racii au parte de episoade grele, sfâșietoare și complicate din punct de vedere sentimental. Ei vor fi dezamăgiți în dragoste, după ce află că partenerul/partenera nu i-a fost tocmai fidel. Se anunță doar suferință și ghinion.

Nici pe plan profesional nu se așează tocmai bine, deoarece în ultima perioadă nu au dat randament, iar acest lucru este observat de șefi și chiar de patroni. Le este foarte complicat să se scuze în acest sens, dar trebuie să aibă grijă ca nu cumva să fie dați afară.

SCORPION 

Chiar dacă pentru scorpioni a început anul destul de promițător, iată că există și luni în care nu prea au parte de noroc. Acești nativi vor avea o etapă a vieții destul de complicată din punct de vedere profesional, iar lucrurile nu se arată roz nici pe partea amoroasă. Au parte de tot felul de perioade ciudate, perioade care nu îi favorizează din niciun punct de vedere. Sunt triști, dezamăgiți și frustrați de tot ce li se întâmplă, însă aceste lucruri nu-i ajută deloc, potrivit spynews.ro.

Comenteaza