Două zodii vor fi la un pas de despărțire luna viitoare! Nativii vor avea probleme în relația de cuplu

Două zodii vor fi la un pas de despărțire luna viitoare! Nativii vor avea probleme în relația de cuplu
| Foto: spynews.ro

Horoscopul lunii septembrie aduce vești mai puțin bune pentru doi nativi din zodiac care vor fi la un pas de despărțire.

Gemeni

Printe nativii care nu au atât de mult noroc în dragoste se numără Gemenii. Se poate ca acești nativi să se gândească încă la o persoană din trecutul lor, de care s-au despărțit. Doar că, deși au crezut că au depășit acel moment, vor realiza că sunt într-o altă relație cu gândul la altcineva.

Partenerul își va da seama de acest lucru, deși Gemenii vor încerca, pe cât posibil, să ascundă că încă le este gândul la altcineva. De altfel, acești nativi pot să pară că nu se implică mai mult în relația de cuplu și că se gândesc doar la ei înșiși, ceea ce nu e departe de adevăr.

Scorpion

Nici Scorpionii nu o duc mai bine pe plan sentimental. Cei care au mai avut probleme în relații se poate să treacă, din nou, printr-o situație mai delicată, asta dacă nu au lămurit niște lucruri ce țin de trecut. Este posibil ca partenerul să se simtă neglijat sau să nu înțeleagă atât de mult că acești nativi își doresc și alte lucruri.

Persoana iubită va simți că nu este importantă, deși Scorpionii vor fi mai concentrați pe planul profesional și se poate să nu petreacă atât de mult timp alături de partener. De altfel, se poate să iasă la iveală și alte detalii de care acești nativi nu ar fi vrut să se afle. Partenerul va putea ierta cu greu faptele lor și vor simți că nu mai pot avea la fel de multă încredere.

sursă: spynews.ro.

Comenteaza