Două zodii vor avea o cumpănă mare în următoarea perioadă. Previziunile complete ale Marianei Cojocaru

Două zodii vor avea o cumpănă mare în următoarea perioadă. Previziunile complete ale Marianei Cojocaru

Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul complet al perioadei următoare, pentru două zodii în special.

Astrologul Mariana Cojocaru spune că două zodii ar fi bine să se pregătească pentru momente ceva mai tensionate. Unii nativi sunt treziți la realitate, alții vor cădea pe gânduri.

Nativii zodiei Leu ar trebui să facă unele schimbări dacă vor să se simtă mai bine. Unele persoane vor trece prin momente stresante, iar unele evenimente marcante pot avea loc zilele acestea.

„Schimbați ceva! Umblați la acte și prin acte, acolo se vede că urmează să lămuriți ceva, să limpeziți o situație presantă, grea, dificilă, cu impact afectiv emoțional. Unii vor face ordine în acte, vor ști exact ce și unde sunt, le vor aduce la zi. Alții vor avea o misiune mai dificilă de atât, deoarece actele vin cu ceva din trecut, amintiri. E o perioadă cu impact, cu trăiri, cu niște chestiuni importante”, spune Mariana Cojocaru.

Pentru nativii din zodia Fecioară, astrologul anunță de asemenea un eveniment marcant. Cei născuți sub acest semn zodiacal vor trece printr-o situaţie, care pentru moment este necunoscută.

Poate fi vorba despre o durere, ori despre o trăire ceva mai intensă.

„Vulnerabilitate foarte crescută, în special emoțională. Veți trece prin ceva, veți merge împotriva vântului, veți înota împotriva curentului. Datorită aspectelor care se conturează, adică Lilith care face opoziție cu planetele grele și cu Soarele, care se pregătește să intre în Pești cu toată energia pe care poate să o emane, discutăm de ceva important. Treceți prin ceva, un eveniment de viață emoționant, pozitiv sau nu, o trăire, o durere etc. Nu veți rămâne indiferente!”, adaugă astrologul, potrivit ciao.ro.

Comenteaza