Două zodii se vor despărți de partenerul de viață în luna noiembrie

Două zodii se vor despărți de partenerul de viață în luna noiembrie

Doi nativi din zodiac, sunt urmăriți de ghinion pe plan sentimental, începând cu luna noiembrie, când se vor despărți de persoana iubită.

Gemeni

Gemenii nu vor avea deloc noroc în dragoste în luna noiembrie. Pentru acei nativi care sunt într-o relație de scurt timp, se poate ca apară și primele tensiuni, care poate să scoată la iveală și detalii pe care Gemenii poate nu și le-ar fi dorit să le știe despre partener.

Este posibil ca acești nativi să se despartă de persoana iubită, sătui că partenerul nu face unele lucruri pe placul lor sau că nu își exprimă dragostea așa cum și-ar dori. Gemenii trebuie să fie atenți și la comunicarea cu persoanele apropiate, asta pentru că nu doar în relația de cuplu vor fi înțeleși greșit, ci și în relațiile cu cei dragi.

Balanță

Nici Balanțele nu o duc mai bine în dragoste în luna noiembrie. Și în relațiile acestor nativi cu persoana iubită se poate să apară momente tensionate pe care nu vor ști cum să le gestioneze și se poate ca prima reacție să fie una impulsivă.

Deși acești nativi sunt cunoscuți pentru că știu să rezolve situațiile cu calm, nu la fel vor sta lucrurile și în perioada următoare. Se poate ca acești nativi, din dorința de a evita discuțiile în contradictoriu, să nu fi spus exact ce îi deranjează, dar în perioada următoare, nu vor mai evita să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă se poate să nu fie deloc plăcut pentru partener.

sursă: spynews.ro.

Comenteaza