Două zodii se întorc la foștii parteneri în luna septembrie

Două zodii se întorc la foștii parteneri în luna septembrie
| Foto: spynews.ro

Doi nativi din zodiac vor avea parte de surprize mari în luna aceasta, existând și posibilitatea să se întoarcă la foștii parteneri.

Vărsători

Deși Vărsătorii nu vor să audă de o a doua șansă, se poate ca în luna septembrie să nu li se pară o idee așa de rea. Până la urmă, vor ajunge la concluzia că nu au nimic de pierdut dacă reiau legătura cu o persoană din trecutul lor.

Se poate că acești nativi să fie cei care vor iniția comunicarea și vor fi surprinși să vadă că fostul partener este încântat de idee. Doar că, Vărsătorii nu vor intra într-o relație până când nu își vor învăța lecția, așa că, de această dată, este posibil să își dorească să facă unele lucruri diferit.

Pești

Și Peștii își vor da seama că le era mai bine într-o fostă relație, așa că, nu vor mai sta pe gânduri și vor acționa altfel. Atunci când se îndrăgostesc, acești nativi iubesc cu adevărat și nu văd pe altcineva. De altfel, Peștii nu vor continua o poveste de iubire dacă nu sunt siguri că au învățat ceva și că pot face lucrurile diferit.

Ce-i drept, Peștii își vor dori să ia lucrurile în treptat, de aici și faptul că pot să fie precauți, mult prea precauți în unele situații, lucru pe care partenerul îl poate interpreta greșit. Dacă în trecut obișnuiau să trateze persoana iubită cu indiferență, își vor da seama că este mai bine să comunice deschis decât să lase partenerul să tragă concluzii greșite.

sursă: știrileprotv.ro

Comenteaza