Două zodii care își pierd locul de muncă în luna iulie

Două zodii care își pierd locul de muncă în luna iulie

Doi nativi ai zodiacului își vor pierde locul de muncă, luna viitoare și vor rămâne fără un venit stabil.

Gemeni

Gemenii pot fi considerați adesea leneși. Rare sunt momentele în care fac lucrurile pe care le promit. Un astfel de comportament nu va fi tolerat de superiori, pentru că sunt considerați neserioși și pot da impresia că au alte priorități atunci când sunt la locul de muncă.

De aceea, trebuie să aibă mai multă grijă la cum sunt percepuți de ceilalți, pentru că există riscul să fie concediați din cauza atitudinii lor superficiale.

Cei care au fost implicați în conflicte, de-a lungul timpului, vor fi urmăriți, în continuare de ghinion. Vechile neînțelegeri vor cântări în decizia superiorilor de a-i concedia, asta pentru că vor fi văzuți ca persoane intrigante.

Vărsător

Cu toate că, de obicei, reușesc să se integreze la locul de muncă și se țin de treabă, se poate ca implicarea lor să nu fie văzută prea bine de colegi sau chiar superiori, care vor taxa acest lucru.

Ceea ce trebuie să știe este faptul că linia dintre a se implica și a-i vorbi de rău pe ceilalți este subțire și pot fi catalogați greșit. Cu toate că poate intențiile Vărsătorilor sunt bune, pot fi văzuți ca bârfitori, disperați să revină la vechiul loc de muncă, după ce au fost concediați.

Un astfel de lucru nu este posibil, ci vor nevoiți să își găsească un alt job. Trebuie să aibă grijă să se facă înțeleși și la noul loc de muncă, pentru că aspectele nu îi avantajează deloc și le va fi afectată reputația.

sursă: spynews.ro.

Comenteaza