Doi nativi s-au născut să fie lideri: au cel mai ridicat IQ din zodiac

Doi nativi s-au născut să fie lideri: au cel mai ridicat IQ din zodiac

 Unele zodii feminine tind să fie mai înzestrate decât altele. Două dintre zodii au un IQ foarte ridicat.

Inteligența este o trăsătură pe care mulți și-o doresc, dar nu toți sunt la fel de norocoși. Chiar dacă există multe tipuri de inteligență și nu e prea des întâlnit să excelezi la toate, există două zodii feminine care au un IQ foarte ridicat, în general.

Zodiile de femei cu cel mai ridicat IQ

Încă de la naștere, primesc acest dar, iar mintea lor sclipitoare începe să lucreze de la vârste foarte fragede. Adesea, vor fi cele care ies în evidență în toate grupurile în care se află. Una dintre ele aste analitica Fecioară, iar cealaltă este nonconformista Vărsător.

În cazul Fecioarei, capacitatea ei de a se descurca admirabil la aproximativ orice ai pune-o să facă denotă un grad crescut de inteligență. Fiind foarte practică, Fecioara are o gândire logică, care o ajută în viață la chestiunile cele mai importante. Adesea, aceste native aleg profesii unde sunt necesare științele exacte sau un talent organizatoric foarte mare.

În cazul nativelor din zodia Vărsător, faptul că au un IQ ridicat se observă în gândirea lor „out of the box”. Adesea se află cu mai mulți pași înaintea altora și își croiește un drum al ei, care îi va aduce succesul, pentru că știe de ce este capabilă. În unele situații, ea este neînțeleasă, dar femeia Vărsător este suficient de inteligentă încât să-și urmeze drumul propriu, fără să țină cont de criticile neconstructive, potrivit spynews.ro.
 
 
 

Comenteaza