Cine era femeia găsită moartă într-un geamantan, în Oradea. A murit într-un mod înfiorător

Cine era femeia găsită moartă într-un geamantan, în Oradea. A murit într-un mod înfiorător

În parcarea unui complex rezidențial din Oradea. a fost găsit cadavrul unei femei, într-un geamantan.

Potrivit procurorilor, respectiva ar fi fost ucisă acum câteva zile. În paralel, sora victimei era într-un apartament din apropiere, bătută îngrozitor, confuză și epuizată. Poliția a reținut doi suspecți - care ar fi implicați într-o rețea de proxenetism.

Cadavrul femeii de 31 de ani a fost descoperit în remorcă, acoperită cu prelată albastră.

Era înghesuit într-un geamantan de dimensiuni mari peste care fusese aruncat nisip. Un bărbat care trecea prin parcare a fost cel care a dat alarma după ce a simțit un miros neplăcut.

Cristian Ardelean, purtător de cuvânt al Parchetului de lângă tribunalul Bihor: „Decesul, se pare, s-a produs ori vineri ori sâmbătă. Urmează să se stabilească în urma autopsiei.”

Surse din anchetă spun că victima ar fi fost omorâtă în bătaie. Pe corpul ei erau vizibile leziuni la cap și se bănuiește că ar avea mai multe coaste rupte, dar și rupturi pulmonare.

Cristian Ardelean, purtător de cuvânt al Parchetului de lângă tribunalul Bihor: „Decesul s-a produs într-o altă locație din municipiul Oradea. Persoanele implicate, se pare, după ce au ucis-o, ar fi transportat-o, într-un geamantan, în noua locație.”

Victima, au stabilit polițiștii, se numește Henriett Toth. Femeia era originară dintr-o localitate aflată la o oră de Oradea. Potirivit unei rude, plecase de acasă acum cinci ani, în Germania - și de atunci nu mai a ținut legătura cu cei din familie, potrivit știrileprotv.ro.

Comenteaza