Cea mai REA zodie a horoscopului. E o adevărată pacoste pentru toți cei din viața ei

Cea mai REA zodie a horoscopului. E o adevărată pacoste pentru toți cei din viața ei

Astrologii spun care este, de fapt, cea mai rea zodie, care îi va face pe toți cei de lângă ea să sufere enorm.

Capricornul a fost votat ”cel mai rău” semn zodiacal, astrologii sugerând că acest semn zodiacal este greu de prezis. Într-o secundă sunt timizi, retrași și îndepărtați de ceilalți, iar în următoarea fac comentarii nepoliticoase de nicăieri.

Aceiași astrologi mai spun despre Capricorn că sunt adesea acolo, lângă tine, aparent nelalocul lor, un pic distant, aproape îmbufnat. „Și deodată, fără să te aștepți, scapă o remarcă jignitoare, umilitoare și ajunge să pară că el este, de fapt, victima”, spun astrologii, susținând că, dintre toate cele 12 semne zodiacale, Capricornul are și „cea mai proastă atitudine.”

Din păcate, realitatea Capricornilor este că nu sunt de încredere, și că, de fapt, spun ceea ce gândesc și nu prea le pasă de consecințele pentru ceilalți. „Capricornul este semnul zodiacal cu cea mai proastă atitudine, deoarece, chiar și atunci când lucrurile merg bine, se concentrează întotdeauna pe aspectele negative”.

Astrologii susțin că este ca un lup singuratic și nu este cel mai mare fan al muncii în echipă și nu vrea să fie distras de ceilalți, iar „dacă nu lucrezi în mod optim pentru aceste semne de pământ, acestea te-ar putea judeca aspru", potrivit click.ro.

Comenteaza