Ce zodie va avea parte de o mare ceartă cu partenerul...ar putea să-și piardă relația

Ce zodie va avea parte de o mare ceartă cu partenerul...ar putea să-și piardă relația
| Foto: wowbiz.ro

Unul dintre nativii zodiacului va avea parte de o ceartă serioasă cu partenerul său de viață, care ar putea degenera către o despărțire.

Zodia Pești, cunoscută sub numele de zodia creației și renașterii, este semnul cu cea mai puternică intuiție și sufletul de aur. Nativii născuți în această zodie sunt norocoși, inteligenți și generatori de schimbări. Din păcate, soarele a părăsit pentru câteva momente cerul lor sentimental și a venit o furtună neașteptată. Peștii se vor certa crunt cu partenerul de cuplu, ajungându-se în pragul despărțirii.

Dragi nativi, nu este vina voastră, conflictul pe care îl veți avea azi. Dar nici a persoanei iubite. Totul a pornit de la un mici, detalii nesemnificative, precum o remarcă despre cum vă stă părul, un ton care pare plictisit sau o privire tăioasă. Acestea sunt lucruri care doar vi s-au părut, însă v-au enervat la culme. De aici, se naște o ceartă de proporții, vă adresați cuvinte grele și vine vorba chiar și de separare.

Trebuie să fiți cerebral și să găsiți o cale de mijloc, pentru a nu pierde omul iubit.

Dacă sunteți singur, nu aveți de ce să vă faceți griji. Totuși, nu aveți nici voi o perioadă bună din punct de vedere sentimental. Niciun admirator nu se mai află pe radar, însă vă va ieși curând în cale. 

Din cauza conflictului aprins, acuzați durere de cap, burtă și palpitații. V-ați aprins mult prea tare și acum nu mai puteți scăpa de starea de rău. Ar fi bine să vă liniștiți și să sperați la mai bine, pentru că nu e capăt de lume.

La job, totul merge bine, de fapt, este rutina zilnică. Mergeți la birou, vă faceți treaba, iar rezultatele sunt satisfăcătoare. Pentru a vă schimba și starea de spirit, aveți nevoie de o ieșire din zona de confort. Veniți cu idei noi de proiecte sau încercați o colaborare cu un coleg de muncă, potrivit wowbiz.ro. 

Comenteaza