Ce loc de muncă ți se potrivește cel mai bine în funcție de zodie

Ce loc de muncă ți se potrivește cel mai bine în funcție de zodie
| Foto: spynews.ro.

Semnul zodiacal este unul dintre factorii care influențează în alegerea locului de muncă.

Berbec
Berbecii sunt persoane active, impulsive și nu-și doresc o viață liniștită sau un loc de muncă plictisitor. Ei caută o profesie care să îi ajute în ceea ce privește curiozitatea. Au o capacitate mare de învățare și pot avea mai multe job-uri în timpul vieții. Un domeniu provocator care li s-ar potrivi este medicina, ingineria sau stomatologia. Ar putea lucra în poliție sau armată, dar și să exceleze în sport, mai ales unde este nevoie de forță, precum cele de contact sau rugby.

Taur
Taurii sunt practici, echilibrați și răbdători. Își doresc să lucreze cu echipe de oameni mari, reușind să-i coordoneze foarte bine. Nativul reușește să să se descurce și cu finanțele, iar domenii precum cel bancar, economie, contabilitate sau inginerie sunt potrivite pentru ei. Au și o viziune artistică și se pot îndrepta către dans sau pictură.

Gemeni
Gemenii aleg domeniile care se schimbă în în mod frecvent, precum mass-media sau publicitatea. Ei ar putea fi jurnaliști, comunicatori, traducători sau agenți de publicitate. Domeniile precum educația, negociere sau diplomația ar putea să li se potrivească foarte bine.

Rac
Racii au intuiția foarte bine dezvoltată și preferă să aibă un confort material și să nu ducă grija zilei de mâine. Ei sunt ambițioși și își doresc o carieră academică, iar ca profesori, bibliotecar, cercetător sau secretar s-ar potrivi foarte bine. Le plac foarte mult copiii, astfel că o activitate desfășurată printre ei le va aduce multă plăcere.

Leu
Leii sunt plini de energie și lideri înnăscuți. Sunt interesați de putere și își doresc o funcție de conducere. Afacerile sunt perfecte pentru ei, comerțul, politica, precum și lumea spectacolelor. Ar putea fi directori ai unei corporații, diplomat sau parlamentar, fiind și un negociator bun.

Fecioară
Fecioarele sunt persoane muncitoare și mereu controlează ce se întâmplă în jurul lor. Învăța mult și îi place să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa. Își doresc poziții de conducere, având încredere în abilitățile lor cu privire la deciziile pe care le pot lua. Ca și locuri de muncă, ei se vor regăsi ca notari, avocați, IT-iști, economiști sau ar putea avea propria afacere.

Balanță
Nativii zodiei Balanță sunt firi duale și reușesc să lucreze în situații de stres. Sunt analitici, dar și inteligenți. Ar putea să fie asistent sau consilier în cadrul unei mari companii, ori implicați în politică. Le place să lucreze cu publicul și ar putea fi profesor, instructor, ghid, avocat sau negociator,

Scorpion
Scorpionii au o intuiție puternică și reușesc se depisteze minciunil celorlalți. Ar putea să fie buni detectivi, mai ales să sunt curioși și reușesc să descopere lucruri ascunse. Ei sunt interesați de domenii în care pot să găsească ceva nou, precum istorie, arheologie, medicina, arhitectura. Pot excela și în criminalistică sau biochimiști, fiind pasionați de psihologia umană

Săgetător
Săgetătorii sunt inteligenți și firi puternice. Ei sunt curajoși, astfel că vor încerca mai multe domenii până vor găsi ceva care se potrivește pentru preferințele lor. Meseriile cât mai provocatoare sau complicate sunt perfecte pentru ei, precum partea tehnică sau studierea unor mecanisme ingenioase. În domenii precum construcții, alimentație, inginerie sau științele exacte își vor găsi pasiunea.

Capricorn
Capricornii sunt persoane serioase și își iau munca în serios. Dau dovadă de mult profesionalism, astfel că domeniile tehnice se numără în topul preferințelor pe care le au. Își doresc locuri de muncă sigure, astfel că va putea alege inginerie, mediul bancar sau armata, locuri în care va conduce o echipă. Ei sunt buni organizatori reușind să se descurcă atât cu oamenii, cât și cu finanțele, astfel că se pot îndrepta către administrație sau organizarea de evenimente.

Vărsător
Vărsătorii sunt persoane independente și inedite. Cariera lor este importantă și mereu vor să facă ceva extravagant, astfel că nu-și vor dori posturi de conducere, deși sunt lideri de la naștere. Vor să aibă cât mai mult timp liber pentru ideile nebunești pe care le au. Cel mai bine se pricep să lucreze singuri și a idei de proiecte mod, în mod continuu. Ei se potrivesc într-un domeniu al culturii, televiziune, psihologie, ghid turistic sau medicină. În ceea ce privește atracția pentru știință, ar putea să lucreze în telecomunicații, dar și partea de inginerie.

Pești
Nativii zodiei Pești preferă un mediu plin de dinamism. Ei pun accent pe lucrurile utile și își doresc să fie în folosul celorlalți. Ei au numeroase abilități, mai ales pe partea creativă, le place să deseneze, să cânte sau să creeze numeroase lucruri manuale. Ei iubesc să creeze și să se educe, astfel că pot fi specialiști în muzeografie, istorie sau geografie, fotografie, jurnalism, publicitate. Totodată, o carieră în turism le va fi pe placul lor, fiind atrași de călătorii, precum piloți sau ghizi turistici.

sursă: spynews.ro.

Comenteaza