Berna de la Puterea Dragostei iubește din nou! Imaginile care i-au dat de gol

Berna de la Puterea Dragostei iubește din nou! Imaginile care i-au dat de gol

Berna de la Puterea Dragostei și Azrael Golden se iubesc în secret. Prietenul lui Alex Velea, mesaje către frumoasa blondină!

Berna de la Puterea Dragostei a fost una dintre cele mai apreciate concurente ale primelor două sezoane ale emisiunii fenomen de la Kanal D. Frumoasa blondină a trăit o poveste de dragoste cu Philip, pe care l-a cunoscut înainte de competiție, dar pentru care a hotărât să meargă tocmai la Istanbul pentru a-l cuceri.

Berna și Philip au fost și logodiți, au locuit împreună mult timp și s-au iubit așa cum puțini au făcut-o după Puterea Dragostei. 

Din nefericire, povestea lor de dragoste s-a încheiat mai repde decât se așteptau susținătorii lor.

După multe certuri și împăcări, cei doi foști concurenți ai competiției de la Kanal D au decis să meargă pe durmuri diferite. Berna nu s-a afișat cu niciun bărbat, după despărțirea de Philip, preferând să se distreze la maxim și să profite de timpul liber numai pentru ea. Ei bine, recent, atunci când Bernadett a publicat, pe contul ei de Instagram, imagini dintr-un articol WOWbiz.ro, blondina primea mesaje pe o aplicație celebră, de la nimeni altul decât Azrael, un membru Golden Boy Society, apropiat al lui Alex Velea. 

Tânăra nu a ezitat să publice imaginile respective, chiar dacă în acele momente tânărul artist îi scria mesaje.

Internauții au fost puși pe jar de acele mesaje, pentru că erau ”ascunse”. Nimeni nu a știut ce i-a scris artistul în acea conversație, iar urmăritorii Bernei, care sunt foarte mulți la număr (mai exact peste 300.000 de persoane), s-au gândit ce legătură este între fosta iubită a lui Philip și membrul din echipa lui Velea. 

Azrael de la Golden Boy Society este și el destul de prezent pe rețelele sociale, acolo unde, recent, a răspuns la o întrebare legată de viața lui amoroasă. Se pare că artistul nu a dat răspunsul mult așteptat de fani, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza