Soțul Deliei, femeia ucisă de Șacalul, în Constanța, a fost sunat de complicii ucigașului. Este ireal ce i-au putut cere aceștia

Soțul Deliei, femeia ucisă de Șacalul, în Constanța, a fost sunat de complicii ucigașului. Este ireal ce i-au putut cere aceștia

Soțul Deliei, una dintre tinerele ucise de bărbatul poreclit „Șacalul”, a făcut mărturisiri tulburătoare despre acest caz.

Marți seara, 10 septembrie, Tribunalul Constanța a decis ca Nicolae Mitrea, pe numele său real, să rămână în arest pentru 30 de zile, fiind principalul suspect în cazul dublei crime care a șocat toată țara. Delia a fost prima tânără ucisă. Era din Tulcea și lucra ca escortă. Victima a fost omorâtă în Mamaia Nord pe data de 2 iulie, după care făptașul i-a vândut mașina și a jefuit-o.

Delia, una dintre victimele „Șacalului” din Constanța, a dispărut în data de 2 iulie. În jurul orei 17.52, tânăra a dat ultimul semn de viață. Din acel moment, soțul ei a încercat disperat să o găsească. A căutat-o zile la rând, dar în zadar.

Mai mult decât atât, bărbatul a încercat să „ancheteze” singur dispariția soției sale, însă a fost indus în eroare de complicii criminalului. Inițial, a mers la complexul rezidențial, însă paznicul i-a spus că femeia a plecat, motiv pentru care a decis să nu mai intre în locuință.

Ulterior, soțul Deliei a primit un apel tulburător. Acesta a mărturisit că a fost sunat de un bărbat care l-a informat că este în posesia mașinii victimei și i-a cerut actele pentru vânzarea autoturismului.

„Mașina era dispărută de pe data de 2, de când a dispărut și Delia. Pe 10 m-a sunat cineva să mă întrebe de mașină, că are mașina mea și vrea act de contract vânzare-cumpărare. Am întrebat de unde are mașina, a zis că nu știe, nu au zis nimic concret. Apoi s-au dus în Bulgaria și au înmatriculat-o acolo, în mod ilegal”, a declarat bărbatul, potrivit cancan.ro.

Comenteaza