Povestea emoționantă a Aureliei, fetița abandonată în chiuveta unui spital din Ploiești: „singurătatea e tare grea”

Povestea emoționantă a Aureliei, fetița abandonată în chiuveta unui spital din Ploiești: „singurătatea e tare grea”
| Foto: click

Aurelia a fost abandonată la doar trei luni într-o chiuvetă de la Spitalul Județean Ploiești și găsită de o infirmieră, care a devenit apoi mama adoptivă a acesteia

La 34 de ani, Aurelia se îndreaptă spre comunitatea online "The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României", cerând ajutorul oamenilor pentru a-și găsi familia biologică.

La vârsta de numai trei luni, micuța Aurelia a fost lăsată pe o chiuvetă dintr-un cabinet de infirmiere al Spitalului Județean Ploiești. Destinul a adus în viața ei o infirmieră plină de compasiune, care a ales să o adopte și să îi ofere o șansă la o viață mai bună.

Acum, la 34 de ani, după ce părinții săi adoptivi au părăsit această lume, Aurelia simte adânc singurătatea și dorința de a-și cunoaște familia biologică. Prin intermediul rețelei de socializare, ea își împărtășește povestea cutremurătoare și cere sprijin pentru a-și găsi rădăcinile.

Aurelia a scris pe grupul de Facebook "The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României", dezvăluind detaliile dureroase ale căutării sale. La naștere, numele ei era Aurelia, iar mama biologică, Manea Nela, a fost identificată ulterior de autorități în Plopeni, Prahova.

„Numele meu la naștere a fost Aurelia și sunt născută la data de 14 martie 1990. Știu despre mama mea biologică că se numea Manea Nela, născută prin anul 1972, găsită mai apoi de autorități în PLOPENI PRAHOVA.

Când m-a adus pe lume, se pare că avea o vârstă destul de fragedă, era minoră, aproape 18 ani, iar numele ei, NELA, tind să cred că este derivat de la Petronela, Ionela...", a povestit femeia, potrivit click.ro.

Comenteaza