Pacientul din Brăila, care a fost legat de patul de spital, s-a stins din viață. Ce pedeapsă riscă asistenta și paznicul

Pacientul din Brăila, care a fost legat de patul de spital, s-a stins din viață. Ce pedeapsă riscă asistenta și paznicul
| Foto: spynews

Pacientul care a fost legat de patul de spital, în Brăila, s-a stins din viață. Asistenta și paznicul riscă pedepse mari.

Bărbatul de 64 de ani a ajuns a spital cu mai multe probleme de sănătate și a avut nevoie de îngrijiri medicale. În schimb, a primit un tratament care a întrecut orice imaginație și i-a șocat și pe ceilalți pacienți din spital.

Bărbatul a fost legat de pat, de către paznic, iar asistenta medicală s-a declarat foarte enervată de atitudinea pacientului, astfel încât i-a spus că trebuia să ”fie dus la nebuni”.

Ei bine, pacientul a avut parte de un sfârșit tragic, în cele din urmă, căci s-a stins din viață, Se pare că lipsa tratamentului corespunzător i-a fost fatală. Conducerea spitalului a pornit o anchetă în acest caz.

Familia bărbatului mort este revoltată de ce s-a întâmplat și își dorește să se ia măsuri în acest sens. O rudă a declarat că bărbatul avea dureri foarte mari și trebuia să i se administreze un calmant.

”Sunt o rudă a pacientului care a fost legat de mâini, pe targă. El era deja înregistrat la acest spital, se știa diagnosticul lui. Însă având dureri foarte mari, doamna asistentă, în loc să-i facă un calmant să-l ajute, mai bine a apelat la paznic și infirmieră să-l lege și să-i vorbească urât și cu un ton foarte ridicat:

"Ce caută aici? La psihiatrie, eu am copii acasă, nu vreau să înnebunesc". Sunt cuvintele doamnei asistente care a empatizat cu suferință rudei mele. Va trimit o imagine a mâinii cu semnele lăsate în urma a ceea ce s-a întâmplat. Nu știu ce cauta astfel de oameni acolo. Ruda mea a decedat azi-noapte”, a declarat o rudă, conform observatornews.ro.

Comenteaza