Orașul din România în care găsești cea mai ieftină benzină. Află cât plătești pentru un litru de carburant

Orașul din România în care găsești cea mai ieftină benzină. Află cât plătești pentru un litru de carburant

Creșterea prețului la carburanți a devenit o îngrijorare în România, cu toate acestea, există destinații unde șoferii pot găsi benzină sau motorină la prețuri foarte bune.

Cel mai mic preț la carburanți din întreaga țară poate fi găsit la o stație de alimentare Socar amplasată pe strada 1 Decembrie din localitatea Darabani, județul Botoșani. Conform informațiilor de pe site-ul Buget.ro, un litru de benzină standard poate fi achiziționat la prețul de 6,78 lei în această locație.

La aceeași stație de alimentare Socar din Darabani, este disponibilă și cea mai accesibilă motorină standard din România, la un preț de 7,27 lei pe litru.

În celelalte stații de alimentare din România, prețurile pentru benzină standard se situează între 6,85 lei și 6,99 lei, în timp ce prețurile pentru benzină premium variază între 7,35 lei și 7,64 lei.

În București, miercuri, cea mai convenabilă motorină standard este disponibilă la prețul de 7,32 lei și poate fi găsită la o stație Socar situată pe Strada Vasile Lascăr nr. 141 A. În alte stații, prețurile pentru motorina standard variază între 7,34 lei și 7,45 lei, potrivit spynews.ro.

Comenteaza