O moldoveancă a născut un copil cu DOUĂ capete și dă vina pe medici: „Mi-au spus că o să am...”

O moldoveancă a născut un copil cu DOUĂ capete și dă vina pe medici: „Mi-au spus că o să am...”
| Foto: csid.ro

O femeie din Ocnița, Republica Moldova, a născut un copil cu două capete care a murit la scurt timp după naștere.

O femeie de 36 de ani din raionul Ocnița, în nordul Republicii Moldova, a născut la începutul acestei săptămâni un bebeluș cu două capete, o fetiță care a decedat la scurt timp, scrie Unimedia.

Întâmplarea șocantă a avut loc într-o familie nevoiașă, care mai are trei copii. Părinții dau acum vina pe medici, care le-au spus, după două ecografii, că sarcina e normală și vor avea două fetițe gemene.

”Când m-am dus să nasc, am ajuns în sala de naștere, să nasc natural, dar nu mi-a reușit. Ei au încercat să extragă copilul cu un aparat, nu le-a reușit. Apoi au zis că este o anomalie și m-au dus deja la operație. A doua zi mi s-a spus că fetele sunt moarte. Două ecografii am făcut, mi s-a spus că totul e normal, iar medicul de familie nici nu s-a uitat la acele imagini”, a povestit femeia.

Tatăl a fost cel care a luat fetița și a înmormântat-o, dar nu a putut să o privească, mai spune sursa citată.

”Soția a mers la toate controalele. De ce medicul spune altceva, nu vă pot spune. Ea a trecut ambele ecografii. Când s-a născut mi s-a spus că e un corp cu două capete și că nu a fost așa ceva niciodată și că această sarcină trebuia întreruptă încă după prima ecografie. La prima ecografie deja trebuia sa fie clar ce este.

M-am dus la morgă, am luat fetele, le-am înmormântat. Nu m-am putut uita, mama soacra s-a uitat - mi-a spus că era o fetiță cu un cap mai mare, mai galben și unul mai mic, mai negru, potrivit stirileprotv.ro.

Comenteaza