Femeie UITATĂ într-o telecabină timp de 15 ore! Ce s-a întâmplat cu ea peste noapte

Femeie UITATĂ într-o telecabină timp de 15 ore! Ce s-a întâmplat cu ea peste noapte

O femeie a fost uitată timp de 15 ore într-o telecabină, deasupra pârtiilor cu zăpadă, petrecându-și noaptea în ger.

Incidentul a avut loc într-o staţiune de schi din zona Lacului Tahoe, vestul Statelor Unite ale Americii.

Monica Laso se afla într-o excursie de snowboarding la South Lake Tahoe’s Heavenly Mountain Resort când a cerut să coboare cu telecabina din cauza oboselii.

La doar două minute după ce s-a urcat, telecabina s-a oprit, lăsând-o pe Monica singură în frig şi întuneric, fără telefon sau lumină.

Ea a petrecut întreaga noapte în telecabină, frecându-şi mâinile şi picioarele pentru a se încălzi. Afară, temperatura a scăzut cu multe grade sub 0, scrie LA Times.

Monica a fost găsită abia a doua zi dimineaţă, când un apel la serviciul de salvare a alertat autorităţile despre o femeie care suferea de expunere la frig.

Staţiunea a promis să investigheze incidentul cu seriozitate, iar Laso a refuzat să fie dusă la spital, fiind tratată la faţa locului.

Autorităţile au descris situaţia ca fiind „o anomalie totală”, exprimându-şi îngrijorarea faţă de teroarea prin care a trecut Laso în timpul nopţii.

„Nu ştiu cum s-ar fi putut întâmpla aşa ceva. Este foarte ciudat. Trebuie să fi simţit un fel de groază, într-adevăr, ştiind că este acolo singură şi neştiind dacă cineva o va găsi. Trebuie să fi fost cu adevărat terifiant pentru ea”, a declarat Tom Fortune, director de operaţiuni al Heavenly Mountain Resort, potrivit gândul.ro.

Comenteaza