Elevul mort la Colegiul Militar din Alba Iulia a lăsat un bilet de adio. Mesaj sfâșietor, lăsat părinților

Elevul mort la Colegiul Militar din Alba Iulia a lăsat un bilet de adio. Mesaj sfâșietor, lăsat părinților

Băiatul mort la Colegiul Militar din Alba Iușia trecea prin momente grele și a lăsat un bilet de adio, înainte să cadă de la etajul 4 al camerei sale.

A fost resuscitat de medici, dar din nefericire a încetat din viață. În cele din urmă, băiatul a fost declarat decedat, iar oamenii legii continuă cercetările în acest caz.

Anchetatorii trebuie să stabilească dacă a fost vorba despre un incident sau despre o sinucidere, iar un element important, descoperit în urmă cu puțin timp, i-ar ajuta în acest sens. Se pare că băiatul a lăsat un bilet de adio în urma sa, adresat tocmai părinților lui, cărora le-a transmis un mesaj dur.

Acesta s-a plâns de faptul că nu ar fi fost susținut de către ei, iar acest lucru l-ar fi făcut să sufere.

Gestul băiatului a luat prin surprindere pe toată lumea, căci a început ziua normal, prezentându-se la apelul de dimineață, îmbrăcat în uniformă militară. Ulterior, s-a întors în camera lui, iar mai apoi a fost găsit mort în curte.

El nu s-ar fi acomodat condițiilor și regulilor de internat, iar acest lucru l-ar fi afectat foarte tare. Un astfel de caz nu s-a mai întâmplat niciodată la Colegiul Militar din Alba Iulia, o instituție de prestigiu din România, potrivit spynews.

 

Comenteaza