Ce se întâmplă cu mama Luizei Melencu, la 5 ani după ce tânăra a dispărut fără urmă

Ce se întâmplă cu mama Luizei Melencu, la 5 ani după ce tânăra a dispărut fără urmă
| Foto: wowbiz.ro

Au trecut cinci ani de când Luiza Melencu a dispărut fără urmă, iar cazul ei a șocat o țară întreagă.

Despre tânără nu se mai știe nimic, însă familia ei a trecut numai prin clipe grele de când aceasta nu mai este. Mama ei este disperată și se gândește zi de zi la fiica sa.

Mama Luizei Melencu trăiește o adevărată dramă de când fiica ei de doar 19 ani a fost răpită de Gheorghe Dincă și a dispărut fără urmă.

Cu toate că aceasta a făcut toate eforturile ca fiica ei să fie găsită, totul a fost în zadar. Au trecut cinci ani de când Luiza a plecat de acasă spre Caracal, acolo unde urma să susțină un interviu de angajare, însă a fost luată la ocazie de Dincă, care mai apoi a sechestrat-o și a ucis-o. 

Monica, mama tinerei, a avut parte de niște ani de coșmar, mai ales că și soțul ei s-a stins din viață, la doi ani de la dispariția fiicei lor, din cauza unor probleme cardiace. Între timp, femeia și-a găsit un nou partener și a decis să se recăsătorească.

„Pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu nu le-am omorât, ci le-am vândut! Eu am dat toate detaliile în fața instanței, însă nu au vrut să verifice informațiile. Până și familiile fetelor le-au cerut magistraților să verifice toate detaliile pe care le-am spus, însă nu au făcut acest lucru. (…) În dosarul în care m-au condamnat n-au avut nicio probă solidă. Expertizele medico-legale contrazic afirmațiile procurorilor”, a declarat, Gheorghe Dincă, în urmă cu ceva timp.

Comenteaza