Ce se întâmplă cu Alexia, fata cu brațele replantate, la mai bine de un an de la accident: „Lunar face câte o operație...oasele încă nu s-au prins"

Ce se întâmplă cu Alexia, fata cu brațele replantate, la mai bine de un an de la accident: „Lunar face câte o operație...oasele încă nu s-au prins"

Povestea Alexei Tudose, tânăra ale cărei brațe au fost replantate după un teribil accident rutier petrecut în Pașcani, a șocat pe toată lumea.

Pentru mulți ceea ce au putut face medicii rămâne în continuare o minune. Chiar dacă nu a fost deloc o recuperare ușoară, adolescenta în vârstă de 16 ani este recunoscătoare pentru faptul că poate cânta din nou la pian. Ba mai mult decât atât, are planuri serioase pentru viitor.

Tatăl Alexiei a mărturisit cum se simte fiica lui acum, după cea mai grea perioadă din viața sa, dar și cum a reușit să treacă peste această grea încercare.

Toată lumea a auzit de cazul Alexei Tudose. Adolescentei i-au fost replantate ambele brațe, după ce a fost victima unui accident rutier petrecut în Pașcani. Au fost momente grele atât pentru ea, cât și pentru familia sa. Fata a trecut prin 15 intervenții chirurgicale și o mulțime de exerciții de recuperare. 

Ei bine, la un an și cinci luni de la accidentul de mașină, Alexia Tudose cântă din nou la pian.

Tatăl fetei povestește cu multă emoție că este profund impresionat și recunoscător pentru faptul că fiica sa a reușit să facă acest lucru, după tot ceea ce i s-a întâmplat. Chiar dacă nu s-a recuperat complet, este încrezător în viitorul fiicei lui și este alături de ea necondiționat, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza