Ce le-a povestit Radu Ayan salvatorilor. Micuțul în vârstă de 2 ani, dat dispărut, a fost căutat de 500 de persoane: "Era un lup mare"

Ce le-a povestit Radu Ayan salvatorilor. Micuțul în vârstă de 2 ani, dat dispărut, a fost căutat de 500 de persoane: "Era un lup mare"
| Foto: spynews

După zeci de ore de căutări, Radu Ayan, băieţelul în vârstă de doi ani, dispărut în Botoşani, a fost găsit teafăr.

Radu Ayan a fost găsit de cei trei salvatori, epuizat, lângă un copac. Aproape 500 de persoane, dar și câini de urmă, elicoptere şi un avion de mici dimensiuni l-au căutat pe micuțul în vârstă de doi ani dat dispărut în cursul zilei de ieri.

În această după amiază, băiețelul în vârstă de 2 ani, din Botoșani, dat dispărut ieri, a fost găsit după mai bine de 24 de ore de căutări dramatice. Ca prin minune, copilul a fost găsit teafăr, în pădure, deși peste noapte au fost înregistrate temperaturi cu minus, scrie spynews.ro.

Găsit de salvatori, micuțul le-ar fi spus polițiștilor că a văzut un lup mare și că îl dor picioarele.

"Era un lup mare. Mă dor picioarele.", le-ar fi spus băiețelul în vârstă de 2 ani celor care l-ai găsit, scrie observatornews.ro.

Micuțul în vârstă de 2 ani a fost găsit de trei polițiști, ud, îngheţat, desculţ şi speriat, sprijinit de un copac, la aproximativ trei kilometri distanță de locul dispariției.

"I-am auzit vocea. Era sprijinit de un copac, între vreascuri uscate, obosit. Dar a avut totuşi puterea să strige la noi. Probabil ne-a auzit şi noi am facut zgomot. L-am strigat. Nu era lovit, era îmbrăcat aşa cum a plecat de acasă, fără papuci în picioare. Am alergat către el, am strigat la el să stea pe loc. Nu vă pot exprima în cuvinte, sunt emoţionat. Am doi copii, fapt care m-a facut să nu stau acasă şi să ies la căutări.", a declarat un polițist, scrie sursa anterior menționată.

Comenteaza