Caz înfiorător în Mureș! Bărbat de 51 de ani prins de polițiști, în timp ce îşi viola fiica de 16 ani

Caz înfiorător în Mureș! Bărbat de 51 de ani prins de polițiști, în timp ce îşi viola fiica de 16 ani
| Foto: spynews.ro

O sitauție neașteptată a avut loc, de curând, în Mureș, unde un bărbat de 51 de ani a fost prins în timp ce își viola fiica mică. 

Caz șocant în Mureș! Un bărbat de 51 de ani a fost prin în timp ce îşi viola fiica în vârstă de 16 ani. După ce a fost descoperit de oamenii legii, individul a fost reţinut, urmând să fie prezent instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Mai mult decât atât, acest caz a fost adus în atenţia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Mureș.

Concret, potrivit anchetei autorităților, bărbatul în vârstă de 51 de ani a fost prins în flagrant de către Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Reghin, în timp ce îşi viola fiica minoră.

„Cercetările au fost demarate din oficiu de poliţişti, în baza activităţilor-investigativ operative derulate, din acestea reieşind ca cel în cauză ar fi întreţinut raporturi sexuale cu fiica sa, minoră. Bărbatul a fost prins în flagrant delict la locuinţa acestuia, fiind condus la sediul unităţii de poliţie pentru audieri.

Urmare a probatoriului administrat, la data de 16 martie a.c., bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, în continuare fiind condus sub escortă şi predat Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureş în vederea executării măsurii”, potrivit Poliţiei judeţene Mureş.

În urma situației, poliţia a deschis o anchetă în acest caz după ce au fost primite mai multe informaţii conform cărora tatăl îşi abuzează sexual fiica, fapta nefiind reclamată autorităţilor.

Așadar, în cursul zilei de sâmbătă, 16 martie 2024, autoritățile, împreună cu cei de la Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, au intrat în locuinţa bărbatului chiar în timp ce aceasta o viola din nou pe adolescentă.

În această seară, 17 martie 2024, indivisul urmează că bărbatul să fie prezentat unui judecător de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, cercetările oamenilor legii continuă în cauză pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt şi a tuturor circumstanţelor acesteia, potrivit spynews.ro.

Comenteaza