Bărbat, arestat după ce i-a trimis iubitei flori. Ce se ascundea de fapt în buchet

Bărbat, arestat după ce i-a trimis iubitei flori. Ce se ascundea de fapt în buchet
| Foto: playtech.ro

Un bărbat a fost arestat după ce a făcut ceea ce a părut un gest romantic pentru iubita sa. Care a fost, de fapt, realitatea și ce se afla ascuns în buchet? Oamenii legii au intervenit imediat.

Detaliile din acest caz au șocat pe toată lumea. Mai exact, un brazilian i-a trimis fostei iubite un buchet de trandafiri în care se afla o bombă. Autoritățile au relatat că femeia a dechis pachetul primit de la fostul partener după ce a ajuns acasă, moment în care a avut loc o explozie.

Aceasta a fost internat în spital preț de 10 zile, iar fiul său care se afla la momentul respectiv în casă a povestit că a fost aruncat în aer din cauza forței exploziei, potrivit playtech.ro.

„Când a deschis cutia, a început să iasă fum, a luat foc, a explodat, dar a explodat într-un mod în care nu mai puteai vedea nimic altceva. Am fost aruncat la un metru și jumătate de ușă”, a povestit fiul ei. Familia femeii a venit cu detalii pentru presa locală.

Apropiații săi au spus că la momentul respectiv pachetul fusese trimis de fostul iubit, iar că cei doi s-au despărțit în luna decembrie a anului trecut după ce ea a descoperit că bărbatul nu doar că i-a fost infidel, ci trăia o viață dublă. Fostul partener este principalul suspect în acest caz. După incident a fost arestat, iar o anchetă a fost demarată pentru a face lumină în acest caz. 

Recent, o româncă din Bihor a fost înjunghiată de fostul iubit, un polițist local. Victima a fost transportată la spital și supusă unei intervenșii chirurgicale. „Până în prezent în cauză nu s-a început urmărirea penală faţă de suspect, având în vedere că şi presupusul autor se află internat în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale,” se arată în comunicat. Cei doi s-au certat minute bune, ulterior omul legii a fost cuprins de furie și a înjunghiat-o în repetate rânduri.

„Bărbatul a fost internat aseară cu mai multe plăgi, pe membrele inferioare şi superioare, abdomen, torace. A fost în permanenţă stabil şi conştient. Femeia a avut mai multe leziuni, în zona toracelui şi abdomenului. A fost operată şi a ieşit stabilă din operaţie’ a declarat dr. Hadrian Borcea. 

 
 

Comenteaza