Ana Maria Gherman a plecat în toiul nopții ca să-și pună capăt zilelor într-o pădure. Ce MESAJ DE ADIO i-a lăsat soțului

Ana Maria Gherman a plecat în toiul nopții ca să-și pună capăt zilelor într-o pădure. Ce MESAJ DE ADIO i-a lăsat soțului
| Foto: cancan

Durere fără margini pentru o familie din Iași, după ce Ana Maria, o mămică în vârstă de 37 de ani, și-a pus capăt zilelor într-o pădure.

Scenele dramatice au avut loc noaptea trecută. Înainte de a-și încheia socotelile cu viața, femeia i-a lăsat un mesaj de adio soțului ei.

Scene dramatice într-o zonă împădurită din Miroslava, județul Iași. Ana Maria Gherman, o mămică în vârstă de 37 de ani, și-a pus capăt zilelor, lăsând în urnă o familie îngenuncheată de durere. Tragedia a avut loc la doar câteva zile după ce soțul femeii s-a întors din Danemarca.

Se pare că, în noaptea tragediei, cei doi nu ar fi avut niciun fel de neînțelegere. Cu toate acestea, tânăra i-a lăsat partenerului ei un mesaj de adio. Ultimele cuvinte ale Anei Maria sunt de-a dreptul cutremurătoare.

Potrivit primelor informații apărute, se pare că Ana Maria s-ar fi comportat absolut normal înainte să ia decizia cutremurătoare. A luat cina împreună cu familia sa, iar la scurt timp a mers în dormitor alături de soțul ei.

Cei doi au dormit împreună. Ulterior, spre miezul nopții, tânăra în vârstă de 37 de ani a plecat de acasă și s-a dus într-o pădure din Miroslava, acolo unde și-a încheiat socotelile cu viața.

Soțul tinerei este în stare de șoc după cele întâmplate. Bărbatul nu poate înțelege motivul pentru care soția sa a ajuns să recurgă la un asemenea gest.

Partenerul de viață al Anei Maria le-a dezvăluit jurnaliștilor locali faptul că aceasta i-a lăsat un mesaj de adio înainte de se spânzura, Se pare că femeia i-a mărturisit că este foarte supărată pe el.

 „Eu chiar nu înțeleg ce s-a întâmplat. Eu muncesc în construcții, în Danemarca. Am venit acasă chiar înainte să se întâmple… Am stat cu toții, am petrecut, apoi am făcut dragoste și am adormit. Când m-am trezit, am găsit un mesaj de la ea. Mi-a spus că o găsesc în pădure.

Am plecat să o caut și am găsit-o spânzurată. Am sunat la 112, mi-au spus să-i tai ața, dar nu am mai avut ce face”, a declarat Marius, soțul Anei Maria Gherman, potrivit cancan.ro.

Comenteaza