Afaceristul turc, care a ucis-o și abandonat-o pe un câmp din Dâmbovița pe Mirela, a povestit cum s-a întâmplat totul: Aceste probleme...”

Afaceristul turc, care a ucis-o și abandonat-o pe un câmp din Dâmbovița pe Mirela, a povestit cum s-a întâmplat totul: Aceste probleme...”
| Foto: spynews

Afaceristul turc, care a ucis-o și abandonat-o pe un câmp din Dâmbovița pe Mirela, a vorbit despre cum s-a întâmplat totul.

La doar două zile după ce și-a recunoscut fapta șocantă, afaceristul turc a fost dus de anchetatori la casa din Rahova pentru refacerea crimei tragice. Criminalul le-a povestit procurorilor care se ocupă de caz cum s-a întâmplat totul, dar și de ce a recurs la acest gest.

Se pare că Mirela avea datorie la bărbat. Cu câteva zile înainte de a ajunge la crimă, femeia i-a cerut bărbatului o sumă considerabilă de bani, deoarece își dorea să-și scoată telefonul de la amanet. Turcul i-a luat buletinul drept garanție și asta pentru că victima avea la el o datorie totală de aproximativ 10 mii de lei.

În ziua în care a omorât-o pe Mirela, omul de afaceri a luat-o de la sala de jocuri și a dus-o la el acasă. Acolo s-au certat din cauza datoriei pe care o avea, iar criminalul s-a enervat foarte tare, a bătut-o și a lăsat-o fără suflare.

Avocatul criminalului a precizat faptul că afaceristul turc nu a vrut să o omoare pe Mirela, însă s-a enervat foarte tare pe ea și din acest motiv s-a ajuns la acest gest.

„S-a făcut reconstituirea la fața locului, a indicat el ceea ce a făcut acolo, cum a lovit-o, a descris toate aceste probleme. Nu, nu a avut ideea și intenția asta (n.r.: de a ucide), chiar în declarație a spus că nu a avut intenția asta”, a declarat avocatul bărbatului, scrie spynews.ro.

Comenteaza