Accident groaznic. Sunt 10 victime, după ce un autocamion al CNAIR a spulberat un BMW, apoi s-a răsturnat

Accident rutier groaznic, în această dimineață, la ieşirea din localitatea Călugăreni către Capitală. 

Sunt 10 victime, între care o persoană decedată, după ce un autocamion al CNAIR s-a izbit cu un BMW, apoi s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Bilanțul accidentului a crescut la doi morți: un bărbat de 55 de ani, din Ilfov, care se afla în autoutilitara CNAIR, şi o femeie de 40 de ani, pasageră în autoturism.

Cum s-a produs coliziunea: Din primele date, șoferul unui BMW, un bărbat de 54 de ani, din orașul Popesti Leordeni, județul Ilfov, a intrat pe contrasens venind din Călugăreni spre București. Din sens opus venea autoutilitara CNAIR. S-au ciocnit iar autoutilitara a fost proiectată în șanț. Ambele mașini făcute praf.

A fost declanșat planul roșu de intervenție.

"Având în vedere numărul de victime, pentru gestionarea eficientă a evenimentului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Din cadrul ISU Giurgiu acționează 3 echipaje de stingere, 1 descarcerare, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 ambulanță SMURD, precum și 6 ambulanțe SAJ.

Totodată, din cadrul ISU București-Ilfov sunt trimise în sprijin 2 ambulanțe SMURD și 1 echipaj de descarcerare. În sprijin acționează și 1 elicopter SMURD, potrivit observatornews.ro.

Două persoane au fost încarcerate în autoutilitară, care avea 7 pasageri, iar o persoană a rămas blocată în autoturism, precizează ISU Giurgiu.

Un bărbat a fost declarat decedat.

 

Etichete
Comenteaza