O femeie a fost amenințată cu cuțitul și lovită cu pumnul de agresorul care i-a furat mașina

O femeie a fost amenințată cu cuțitul și lovită cu pumnul de agresorul care i-a furat mașina
| Foto: Stirile Pro Tv

"Strigă de două ori numele lui Iisus!" Este ameninţarea bizară pe care a auzit-o o tânără, noaptea trecută, după ce un bărbat a scos cuţitul la ea. 

Avea de-a face cu un agresor care furase deja o maşină şi dorea acum să o fure şi pe a ei. După ce individul a plecat în trombă, a provocat un accident care a băgat trei oameni în spital"

Victimă: Eu eram la volan, parcată, şi el a venit, mi-a deschis uşa de la maşină, a scos briceagul la mine, mi-a dat cu pumnul în ochi, m-a dat cu capul de volan, m-a tras de mână şi m-a scos afară din maşină.

 A urmat apoi o cerere bizară din partea agresorului.

Victimă: M-a pus să zic de două ori Isus şi amin. Şi în momentul ăla m-a scos. A scos briceagul la mine, potrivit observatornews.ro.

Reporter: Ţi-a fost teamă că o să te omoare?

Victimă: Da, m-a lovit la ochi, mi-a spart ochelarii, mi-a dat cu pumnul.

Scenele de groază s-au petrecut noaptea trecută, în comuna argeşeană Priboieni. Tânăra era în mașină cu iubitul ei.

Iubitul victimei: Prima oară m-am dat eu jos, eu îl cunoaşteam. Am zis: "Armando, ce-ai mă? Şi a zis: Care Armando, mă, mă cunoşti tu pe mine?" Mi-a dat un pumn mie, şi după aia am dat să pun mâna pe el. M-a împins el, iar să dea cu pumnul, apoi a luat-o pe ea.

Agresorul are 22 ani și se întorsese de curând din Spania.

Victimă: Eu cred că era drogat, nu ştiu. Nu era el, nu, nu.

Victimă: El a venit din spatele maşinii, dezbrăcat, cu nişte haine în mână şi cu briceagul.

Reporter: Era dezbrăcat complet?

Victimă: Fără tricou.

Tatăl victimei: El a mai furat o maşină de la Ştefăneşti, a venit cu o dubă, ce am înţeles, a venit cu o dubă, a lăsat-o în parc la Priboieni, furată de pe la Ştefăneşti.

Individul a furat şi maşina tinerei, dar nu a apucat să meargă mult cu ea. După câțiva kilometri a intrat pe contrasens direct într-un autoturism care circula regulamentar. Ambele mașini s-au făcut zob.

Mădălina Epure, IPJ Argeș: În urma accidentului acesta a fost rănit grav, iar alte trei persoane, două femei şi un bărbat, au fost rănite uşor.

Agresorul este acum în stare critică. Analizele vor stabili dacă era băut sau drogat în timpul faptelor.

Comenteaza